Afla Detoate

Zodiile care vor ramane singure pentru totdeauna

Exista cateva zodii care nu sunt deloc statornice. Umbla din floare in floare si nu isi pot gasi perechea.

Varsator

Nu este nicio surpriza aici. Varsatorul este fantoma zodiacului. Va ramane singur pentru ca singura persoana in care au incredere este propria persoana. Isi gasesc fericirea in singuratatea profunda. Varsatorii sunt suflete adanci, insa nu reusesc sa lege relatii cu persoanele din jur. Este foarte dificil pentru un Varsator sa isi gaseasca un partener stabil. Varsatorii adora sa viseze si sunt activisti convinsi. Intotdeauna vor crede ca pot obtine mai mult din orice situatie. Un Varsator are nevoie de spatiul sau si de timpul sau de singuratate, iar acest lucru este greu de acceptat pentru alti nativi.

CITESTE SI  Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic. Cei care secătuiesc țara scapă mult prea uşor

Capricorn

Un Capricorn stie cum sa joaca intr-o relatie. Munceste mult si are standarde foarte ridicate. Se leaga de orice chichita din relatie. Capricornii sunt foarte selectivi, insa sunt si foarte loiali. Odata ce i-ai cucerit, pot fi ai tai pentru totdeauna. Capricornii sunt foarte dominanti, de aceea trebuie sa faci un compromis destul de mare atunci cand esti in preajma lor.

Fecioara Singurul motiv pentru care ar putea ramane singuri este pentru ca nu cred despre ei ca sunt indeajuns de buni pentru cineva. Sunt perfectionisti si plini de nesiguranta. Sunt extrem de sensibili si adora structura. Prefera un partener stabil in care sa poata avea incredere.

CITESTE SI  Cazul Lennon, Marilyn Monroe și Titanic. Coincidență sau nu, există și cazuri în care oamenii au murit la puțin timp după ce s-au răzvrătit împotriva Atotputernicului Dumnezeu

sursa: kfetele.ro