Afla Detoate

Vesti triste pentru fanii Mariei Ciobanu! Fiul artistei a facut Anunțul: "Dupa o cariera de 60 de ani, Ciocarlia cantecului romanesc a…" Din pacate, este definitiv

După o carieră de 60 de ani, Maria Ciobanu a ales să își încheie definitiv activitatea artistică și muzicală. ”Ciocârlia cântecului românesc” s-a retras pentru a-i fi alături soțului, care în ultima vreme nu s-a simțit foarte bine.

Anunțul oficial a fost făcut de Ionuț Dolănescu, fiul îndrăgitei artiste, care a explicat pe larg decizia mamei sale. Aceasta, cetățean american, a ales să rămână în SUA pentru a se dedica în totalitate bărbatului alături de care a petrecut 4 decenii.

”Spre liniștea răuvoitorilor și cârcotașilor, mama a luat decizia să-și încheie definitiv cariera muzicală. În ultimii ani și-a asumat un risc enorm de dragul publicului său venind în România. Se află în Los Angeles, la sora mea, Camelia Ciobanu Filip și nu știu când va mai veni în țară. A ales să-I fie aproape soțului dânsei care nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă”, a declarat fiul artistei, pentru Libertatea.

CITESTE SI  Un român ar putea revoluţiona modul în care călătorim. Proiectul său face furori în străinătate

Ionuț Dolănescu este și el rezident în Statele Unite. Acesta a anunțat că va sosi în țară, alături de soție și de copiii săi, în acest weekend.

Maria Ciobanu și-a încheiat cariera muzicală, după o activitate fulminantă. De asemenea, după ce și-a pierdut casa din centrul Capitalei, a decis să rămână în SUA unde primește pensie și are asigurare medicală.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });