Afla Detoate

Vesti proaste pentru Adriana Iliescu! A saracit intr-o singura zi – Lovitura dura pe care a primit-o chiar azi

Adriana Iliescu (79 de ani), cea mai bătrână mamă din România, a primit o veste proastă. Femeia a pierdut definitiv procesul cu rudele sale din Bălcești, județul Vâlcea.

Recursul ei a fost respins de către judecătorii de la Tribunalul Vâlcea, decizia fiind una irevocabilă.

Procesul a început în 2011 și s-a referit la „o centură de teren” pe care rudele Adrianei Iliescu au vândut-o împreună cu partea lor de moștenire, aceasta fiind singura legătură dintre proprietatea cele mai bătrâne mame din România și drumul principal din localitatea Bălcești.

Moștenirea Adrianei Iliescu a reprezentat un motiv de „plimbat” prin tribunale între rudele ei încă din 1979, când acestea au preluat-o. Rudele femeii nu s-au înțeles nici atunci, și nici acum. Casa și terenul s-a împărțit metru cu metru, inclusiv anexele.

CITESTE SI  Dacă te enervezi tot timpul, vei zâmbi după ce vei citi asta! Învață să fii mai bun!

În final, Adriana Iliescu s-a ales cu o casă și 320 de mp de teren. În 2004, rudele ei au vândut partea lor de moștenire în schimbul sumei de 5.000 de euro, iar cumpărătorul a primit o parte din casă și terenul aferent.

Adriana Iliescu își dorește să-i lase terenul fiicei ei

„Eu sper ca se vor termina si voi castiga, problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri”, spunea Adriana Iliescu în urmă cu câțiva ani, potrivit Antena 1.

Adriana Iliescu susține că familia ei a vândut partea de moștenire care îi aparținea, de fapt, ei, respectiv 200 mp de teren pe care i-ar fi cumpărat de la frații ei și care acum reprezintă „centură de teren”. Femeia și-a dat în judecată rudele care au vândut terenul, dar și pe cumpărători, solicitând anularea actului de vânzare-cumpărare. Adriana Iliescu își dorește să lase această moștenire fiicei ei, Eliza.

CITESTE SI  Cati bani cere un mexican pe aceasta masina. A fost intretinuta bine, iar interiorul este unul deosebit

Cu toate acestea, magistrații au decis că cei care au vândut terenul au fost de bună credință și că Adrianei Iliescu nu i-a fost afectat dreptul la proprietate. În 2015, a pierdut procesul și a fost nevoită să plătească cheltuielile de judecată. Pe 10 mai anul acesta, recursul făcut de Adriana Iliescu a fost respins definitiv ca nefondat.