Afla Detoate

Un vlogger din Barcelona riscă doi ani de închisoare după ce i-a oferit unui cerșetor român biscuiți umpluți cu pastă de dinți

Un vlogger din Barcelona riscă doi ani de închisoare după ce i-a oferit unui cerșetor înfometat de pe stradă biscuiți umpluți cu pastă de dinți, dorind să filmeze o farsă amuzantă pentru canalul său de YouTube, relatează The Telegraph. Cerșetorul este român.

Kanghua Ren -cunoscut sub numele de ReSet pentru cei peste un milion de abonați de pe YouTube- s-a filmat în timp ce umplea biscuiții cu pastă de dinți și i-a oferit bărbatului fără adăpost.

„Poate am mers un pic cam departe, însă să privim partea bună: îl va ajuta să își curețe dinții. Cred că nu s-a mai spălat pe dinți de când a devenit sărac”, a spus vloggerul.

CITESTE SI  Medicii au facut anuntul: ce se intampla in corpul tau daca tii telefonul in pat sau langa pat noaptea, in timpul somnului

Georghe L., originar din România, a declarat că s-a simțit rău după ce a mâncat biscuiții umpluți cu pastă de dinți.

„Mi s-a făcut rău după vreo cinci minute și am început să vomit”, a povestit acesta.

Autoritățile s-au autosesizat după ce bărbatului i s-a făcut rău, iar Reset riscă acum o pedeapsă de doi ani de închisoare, fiind acuzat de crimă împotriva integrității morale, precum și despăgubiri în valoare de 30.000 de euro.

sursa

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });