Afla Detoate

Un pompier trimis să salveze un sat ameninţat de viitură a răbufnit pe Facebook: "Am găsit birtul plin de oameni care …"

Un pompier trimis, alături de alte zeci de colegi, să salveze un sat amenințat de viiturile care au afectat județele Brașov și Covasna a răbufnit pe Facebook după ce i-a găsit pe localnici la bar cu paharele în mână.

Nu doar că nu s-au ridicat să dea o mână de ajutor, dar bărbații satului le dădeau indicații pompierilor salvatori.

”Să zicem că ești pompier și ești trimis să ajuți la consolidarea unui dig! De existența lui depind viețile oamenilor dintr-un sat.

Și te grăbești, tu și colegii tăi, să ajungeți acolo…îți mai anunți și familia că nu vii acasă! Iar când ajungi în satul respectiv găsești birtul plin de oameni care…BEAU!

CITESTE SI  14 ciobanesti germani au inconjurat o fetita. Copila a ridicat mainile la cer. Ce s-a intamplat apoi…

Fără nicio grijă, fără nicio treabă …doar te ghidează spre locul unde este digul! Intreb și eu pentru tine, cel care citești, TU CE AI FACE IN LOCUL POMPIERILOR?”, a scris pompierul Eduard Ionescu pe pagina de Facebook, atașând și câteva fotografii.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Să zicem că ești pompier și ești trimis să ajuți la consolidarea unui dig! De existența lui depind viețile oamenilor…

Posted by Eduard Ionescu on 15 Martie 2018

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });
CITESTE SI  Misterul românului ce pare că vorbește la un telefon mobil în anii 80, cu 30 de ani înainte ca acest dispozitiv să fie inventat. Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul