Afla Detoate

Un fenomen care ia amploare din ce în ce mai mult în România. Tot mai mulți români refuză sa recunoască actele de stare civilă emise de statul român

Oameni din Romania se declara „ființe suverane”, nedorind sa mai fie „sclavii statului”. Un bărbat care conducea o mașina fără permis şi îşi făcuse singur numere de înmatriculare pe care scria „suveran” le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Brasov. Agenții l-au tras pe dreapta, dar au trebuit să asculte tirada șoferului: omul face parte dintr-un grup ce contestă actele oficiale şi vrea buletin fără Cod Numeric Personal. Cei ca el cred că statul le spionează fiecare mișcare cu ajutorul CNP-ului.

Acesta le-a spus polițiștilor ca trăiește în trecut, în perioada dacilor. Cel putin asa reiese dintr-un act prezentat oamenilor legii atunci când a fost oprit în trafic.

Bărbatul nu avea permis de conducere, iar mașină nu era înmatriculata. In schimb, in loc de plăcute, brașoveanul si-a confecționat singur numere de înmatriculare. De asemenea, când polițiștii i-au solicitat sa prezinte un act de identitate, acesta le-a arătat o bucata de carton confecționata de el unde a trecut numele si a precizat ca este ”născut viu”.

CITESTE SI  10 plante care atrag energiile pozitive, bogatia si belsugul in casa ta

„Politistii Biroului Rutier Brașov au depistat pe strada Carpati, din municipiul Brașov, un barbat de 44 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe care erau montate placute cu numere de inmatriculare confectionate artizanal. Autoturismul era radiat din circulatie iar conducatorul auto nu poseda permis de conducere. La solicitarea politistilor de a se identifica acesta nu a putut prezenta niciun act oficial. Autoturismul a fost indisponibilizat si introdus in curtea IPJ iar bărbatul a fost condus la spitalul de psihiatrie unde a ramas internat.

S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat si conducere fara permis”, au spus reprezentanții IPJ Brasov, potrivit transilvania365.ro.

Atitudinea brașoveanului, fata de actele de identitate din Romania nu este singulara in Romania. Pe internet circula zeci de clipuri cu astfel de romani, care nu recunosc actele de identitate oficiale emise de statul roman, se declara suverani, având asupra lor acte de identitate, fără CNP, care atesta calitatea de născut viu. Ei fac parte dintr-un grup care nu recunoaște actele de stare civilă emise de statul român, pentru că, prin acestea, orice persoană ar deveni înrobit. Citește mai multe despre astfel de persoane suverane aici.

CITESTE SI  Vine o mini Eră Glaciară. "Ne aşteaptă 10 ani de iarnă"

Urmăriți mai jos un clip cu Viorel Suveranul, lider de sindicat la Complexul Energetic Oltenia. Acesta nu vrea să creadă în actele oficiale, despre care spune că sunt un abuz. El a fost oprit de un echipaj de politie care l-a somat să dea jos plăcutele făcute de el, însă a refuzat.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });