Afla Detoate

Un bărbat a adoptat un câine fără stăpân. Peste câteva zile el nu și-a putut crede ochilor

Într-o zi John din New-York a ieșit la plimbare cu câinele său Demo. Pe stradă ei au întâlnit un pitbull terrier fără stăpân. Inițial lui John îi era frică de această rasă: câinele de luptă putea să-l rănească pe animalul lui de companie. Însă astfel de situații nu au avut loc — câinii s-au împrietenit imediat.

John a hotărât să ia câinele fără stăpân acasă, i-a dat numele Brinks și a început să-i caute alți stăpâni. Pitbull terrier-ul a devenit repede un membru al familiei și John a înțeles că îi va fi greu să se despartă de el. De fiecare dată, când Brinks era mulțumit, el zâmbea larg ca un om! John nu mai întâlnise un astfel de câine!

CITESTE SI  Adevărul ascuns despre painea feliata din comerț! 80% din brandurile populare de pâine conţin substanţe cancerigene

Datorită zâmbetului său strălucitor, Brinks a devenit vedeta Instagram-ului. Cei 21.000 de admiratori demonstrează acest lucru!

„Cel mai uimitor este că el mereu zâmbește. El zâmbește când îl mângâi, când te apropii de el dimineața, când doarme. În mașină, la soare sau lângă șemineu — acest câine este mereu fericit!” — povestește John. S-au împlinit 12 ani, de când Brinks trăiește cu noua sa familie. Însă chiar și acum, fiind un gentleman respectabil, acest câine continuă să zâmbească.

Zâmbetul acestui câine a topit inimile a câtorva mii de oameni. Brinks ne poate da tuturor o lecție despre cum trebuie să fim fericiți!