Afla Detoate

Soacra și-a rugat familia să-i construiască o pivniță. Când au auzit, ginerele împreună cu tatăl său, și-au suflecat mânecile și s-au apucat de lucru. Doamne, ce minunăție a ieșit! Stai să vezi cum arată în interior

Până nu demult, pivniţa era întâlnită în restaurante sau în casele celor cu adevărat împătimiţi. Din cauza condiţiilor speciale de amenajare, acest spaţiu era considerat drept o provocare. Însă datorită noilor tehnici de aerisire şi umidificare, ea a devenit accesibilă oricui.

Exemplul perfect este proprietarea unei case, care mereu se plângea că nu are și ea o pivniță în gospodărie. Ginerele, când a auzit, imediat s-a apucat de treabă împreună cu tatăl său.

Inițial, proiectul acestei pivnițe nu era așa de complex. Ei și-au dorit să construiască un simplu subsol, dar în procesul de lucru s-au râzgândit și a ieșit această minunăție! Iată ce le-a reușit:

CITESTE SI  Imagini exclusive! Acasă la președintele României Klaus Iohannis. Acesta spală vasele, așează masa, iar Prima Doamnă coace pâine!

Construcția incredibilă este compusă doar din două încăperi. Prima, partea de sus, este ca o pernă aeriană, iar rolul ei este de a proteja.

Scara coboară spre diferite conservații care au fost aranjate frumos în toate colțurile pivniței.

Mai precizăm și faptul că pereții au fost prelucrați cu soluții speciale antimucegai și antifungice.

Pentru a preveni umezeala am făcut două orificii de ventilare. Recipientele se schimbă periodic, deoarece se umplu.

Tatăl și ginerele au mai instalat și o lampă incandescentă veche pentru a se menține constant o temperatură caldă. Temperatura nu coboară mai jos de 0°C. Cred că meșterii au făcut față cu succes acestei sarcini. Acum, mai rămâne să vedem cât de iscusite sunt gospodinele. Voi ce părere aveți de această construcție?

CITESTE SI  Scrisoarea neașteptată adresată lui Iohannis de un român din Italia: "Domnule Presedinte, asist cu stupoare la mocirla în care se zbate România… Dizolvați Parlamentul, fiți eroul poporului care v-a ales"