Afla Detoate

Sigur și natural – Iată cum poți scăpa de pietrele de fiere fără să ai nevoie de operație

Dacă pietrele de vezică biliară îți fac probleme, elimină-le cu această metodă naturală și sigură. Litiaza renală, sau pietrele la rinichi, așa cum sunt cunoscute popular, nu constituie o preocupare pentru mulți dintre noi, însă ele pot conduce în unele cazuri la cancer.

Cu toții avem astfel de pietre – mai mari sau mai mici, mai multe sau mai puține.

„Cancerul nu este niciodată principala boală. Există o mulțime de alte afecțiuni care pot duce la cancer. Am întâlnit o grămadă de studii care spun că oamenii diagnosticați cu cancer au, de foarte multe ori, și pietre la rinichi”, spune dr. Lee din China.

Un simptom des întâlnit pentru această condiție o reprezintă starea de balonare de după o masă copioasă, ca și cum nu ai putea digera mâncarea așa cum trebuie. Dacă problema devine mai serioasă, poți simți dureri în zona ficatului. Dr. Lee recomandă pentru ameliorarea acestei probleme tratamentul de mai jos pe bază de suc, care este benefic pentru cei cu un ficat deficitar, întrucât ficatul și pietrele la rinichi sunt două condiții care au legătură între ele:

CITESTE SI  Un ilustru neurolog rupe tăcerea: "Dacă vrem să rămânem sănătoşi şi fericiţi, e suficient să păstrăm în minte câteva lucruri"

1. Bea un pahar (250 de ml) de suc obținut în întregime din mere, de 4 ori pe zi timp de 5 zile. Un pahar la micul dejun, unul la prânz, unul la cină și încă un pahar înainte de a merge la culcare. Acesta înmoaie pietrele. Mănâncă normal.

2. În a șasea zi, sari peste cină. La ora 6 seara, ia o linguriță de sare Epsom (sulfat de magneziu) într-un pahar de apă caldă. La ora 8 seara, repetă procedeul; această operațiune are un scop purgativ, și anume ajută la înlăturarea din sistem a oricăror materii solide care ar putea exista și, de asemenea, ajută la deschiderea canalelor vezicii biliare. La ora 10, bea jumătate de pahar de ulei de măsline amestecat cu jumătate de pahar de suc de lămâie. Uleiul lubrifiază pietrele pentru a facilita trecerea acestora, în timp ce sucul de lămâie ajută la eliminarea pietrelor din canalele vezicii biliare.

CITESTE SI  6 invenții complet nefolositoare care te vor amuza pe cinste