Afla Detoate

Și-a pus costumul de baie și a ieșit pe plajă. Oamenii au început să râdă și să-și bată joc de ea, dar femeie le-a șters zâmbetul de pe buze

Această femeie a cântărit peste 220 de kilograme. Datorită unei voințe de fier, ea a reușit să slăbească câteva zeci de kilograme. Însă mai grea decât lupta cu kilogramele în plus a fost cea cu ideile preconcepute ale oamenilor și cu răutatea acestora.

Jacqueline Adan și-a făcut curaj să iasă la plajă în costum de baie. După ce a slăbit, ea a rămas cu exces de piele ce urmează să fie îndepărtat chirurgical, așa că silueta ei este departe de a fi perfectă.

Văzând problemele cu care se confruntă, un cuplu a făcut comentarii răutăcioase la adresa ei. În loc să le răspundă cu aceeași monedă, femeia a preferat să posteze un mesaj pe rețelele de socializare:

CITESTE SI  Primele 6 staţii de metrou din România şi cum i-a umilit Elena Ceauşescu pe studenţi cu o replică antologică

„Da, m-au deranjat comentariile lor. Dar nu mai am de gând să las astfel de oameni să mă afecteze. (…) Nu mă cunosc, nu știu cât de mult am luptat să slăbesc, nu știu că sunt încă în perioada de recuperare după o operație majoră. Nu au niciun drept să râdă de mine și să mă arate cu degetul. Așa că le-am zâmbit.

Nu contează ce spun sau ce cred alții despre mine. Contează cum reacționez eu. Contează ce cred eu despre mine”

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });