Afla Detoate

Semnele care iti arata ca ai un suflet obosit. Un suflet care rezonează cu ceea ce-l înconjoară este un suflet care trăiește cu adevărat. Iubește-l, apreciază-l și te va iubi și el.

De prea multe ori facem lucruri care ne fac nefericiți și doar fac timpul să treacă mai repede, dar trebuie să realizezi că supraviețuirea nu este o opțiune viabilă, e necesar să trăiești cu adevărat

Nimeni nu se naște cu un scop în viață, ni-l descoperim pe parcurs ce ne dăm seama care este cel mai bun mod de a trece prin viață. Iată o listă de listă de lucruri ce sunt adesea identificate cu moartea sufletului, în speranța că te vei trezi din reverie și vei începe să acționezi conform propriilor vise.

1. Nu înveți din greșeli

Suntem cu toții oameni și mai greșim din când în când, chiar și strămoșii noștri au învățat cum să supraviețuiască din greșeli, dar trebuie să învățăm din propriile greșeli. Sufletul tău începe să se deterioreze când începi să te învinovățești de o greșeală pe care ai comis-o. Ceea ce ar trebui să faci este să-ți accepți greșeala și să vezi ce poți face ca să n-o mai repeți niciodată.

Sufletul tău crește odată cu tine.

2. Găsirea scuzelor

Ai crede că te ajută să-ți găsești scuze sau că măcar te scapă de vină, dar, de cele mai multe ori, dacă dai explicații intri în și mai multe probleme, deoarece corpul și sufletul tău încep să se dea bătute, fiindcă obosesc de la atâtea minciuni. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să-ți accepți greșelile și să-ți asumi responsabilitatea.

Sufletul tău este pur, evită să-l poluezi cu scuze și minciuni.

3. Frica de viitor

Viitorul este nesigur și deși conștientizăm acest lucru, ne lăsăm adeseori mintea să zboare către lucruri ce pot merge rău. În timp ce facem acest lucru uităm că ne facem rău sufletului nostru cu gândurile negative ce ne înconjoară. Decât să-ți petreci timpul gândindu-te la ceea ce s-ar putea întâmpla rău în viitor, mai bine încearcă să trăiești în prezent și să te bucuri de moment.

Sufletul tău s-a născut liber și neînfricat, ajută-l să rămână așa.

4. Te agăți de trecut

Nu poți schimba trecutul și chiar dacă mintea este conștientă de acest lucru ți-e greu să te desprinzi de el. Prin atitudinea ta, te oprești, inconștient, să avansezi în viață. Sufletul tău vrea o schimbare și dacă te tot întorci în trecut acesta va fi închis printre lucrurile de care nu te poți despărți și nu vei mai evolua.

CITESTE SI  O poveste minunata spusa de o batrana despre cum putem avea o casnicie fericita

Sufletul tău te cunoaște și îți știe trecutul, așa că lasă-l să treacă mai departe.

5. Vorbești prostii despre tine

Ești cel mai mare critic al tău și dacă te convingi singură că nu meriți anumite lucruri sufletul tău va începe să se simtă prost și nu-și va mai găsi locul în lumea în care trăiești. Decât să petreci ore întregi auto-criticându-te, încearcă să gândești mai pozitiv.

Sufletului tău îi plac gândurile pozitive, hrănește-l cu ele.

6. Le permiți altora să abuzeze de bunătatea ta

Dacă ești unua dintre acele persoane care trăiesc pentur a-i ajuta pe alții, atunci riști să te ia lumea drept proastă și să profite de bunătatea ta. Este foarte posibil ca fără să vrei, fără să-ți dai seama, să lași negativismul să-ți atingă sufletul. Mai ales când nu primești răspunsul pe care l-ai vrea, sufletul tău se întristează, deoarece crede că i făcut ceva nepotrivit, nu că ar fi vina altora. Nu-i lăsa pe cei din jurul tău să se folosească de tine si să profite de bunătatea ta, conștientizează-ți valoarea și învață să lupți pentur tine însăți.

Sufletul tău poate simți nedreptatea.

7. Faci lucruri doar pentru a-ți umple timpul

Ai crede că dacă câștigi o mulțime de bani și trăiești într-o casă elegantă ți-ai îndeplinit deja scopul în viață, dar acest trai, deși poate părea minunat în filme, în realitate îți lasă sufletul gol, pentur că el poate că vrea mai mult decât atât. El și-ar dori să faceți împreună parte din ceva care să-ți aducă fericire și satisfacție, deci nu încerca să îndeplinești o rutină doar de dragul de a fi precum ceilalți. Fii spontană, trăiește-ți propria aventură și încearcă mereu lucruri noi.

Lasă-ți sufletul să își îndeplinească destinul.

8. Te prefaci

În cea mai mare parte a timpului este posibil să facem lucruri care nu ne vor aduce cu adevărat fericirea, iar acest lucru se datorează faptului că încercăm cu disperare să ne încadrăm în anumite norme sociale și o persoană care face așa ceva începe să se prefacă, nu se mai cunoaște pe sine. Găsește ceva ce îți place cu adevărat și simți că se potrivește cu valorile tale. Nu lăsa pe nimeni să definească regulil vieții tale.

Sufletul tău vede prin plasa de minciuni, încearcă să nu te minți pe tine însăți.

9. Spui altceva decât gândești

CITESTE SI  Sfaturi duhovnicesti de la Parintele Savatie pentru toate femeile cu rani in suflet! "O femeie care nu iubeste este cel mai vulnerabil loc din Univers."

Este cel mai mare păcat pe care-l poți face si sufletul tău trebuie să plătească pentru acest lucru. Dacă spui DA în loc de NU și invers, diminuezi valoarea vieții tale. Ține minte că dacă nu vrei să faci ceva nu trebuie să-l faci, pentru că nu-ți va aduce nimic bun în viață.

Sufletul tău reacționează la răspunsurile tale, încearcă să nu-l dezamăgești.

10. Te agăți de ceva ce nu-ți mai trebuie

Cu toții știm cât este de greu să treci dintr-o relație în alta sau peste pierderea cuiva drag, dar când un lucru devine dăunător pentru propria persoană, Universul încearcă să-ți transmită că e momentu să treci prin și peste acel ceva sau cineva. Nu te agăța de ceea ce nu-ți mai aduce nici un fel de beneficiu, ba chiar din contră.

Sufletul tău va înțelege dacă te desprinzi de ceva ce nu-ți priește.

11. Permiți oamenilor toxici să fie în viața ta

Este greu să-ți iei la revedere de la cineva care a însemnat, la un moment dat, mult pentru tine, dar când persoana respectivă aduce mai multe sentimente negative în viața ta, atunci este momentul să vă despărțiți. Nu invita pe cineva care-ți diminuează valoarea să rămână lângă tine. Dacă simți că o relație, de orice natură, trebuie să se încheie, atunci spune-i stop.

Dacă sufletului tău nu-i convine nivelul de toxicitate din viața ta, atunci de ce insiști să-l otrăvești?!

12. Nu te iubești

Aceasta este cea mai mare greșeală pe care o poți face față de tine însăți, fiindcă sufletul va începe treptat să renunțe la tine. Poate că nu realizezi acest lucru, dar sufletul chiar își dorește atenția și iubirea ta și dacă nu le primește există mari șanse să începi să urăști tot ceea ce te înconjoară. Asigură-te că îți place fiecare lucru, cât de mic, din viața ta, de la felul cum mergi la cum vorbești sau arăți, până la ceea ce măânci, bei sau deții și relațiile pe care le ai. Învață să te accepți pe tine însăți cu bune și cu rele, deoarece acesta este cel mai mare dar pe care-l poți face sufletului tău.

Un suflet care rezonează cu ceea ce-l înconjoară este un suflet care trăiește cu adevărat. Iubește-l, apreciază-l și te va iubi și el.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!