Afla Detoate

Secretul unui păr strălucitor ca al Corinei Caragea este la îndemâna oricui. Dacă vrei, singurul luvru pe care trebuie să-l faci este…

Vrei să ai un păr strălucitor și lung? Vrei să ai un păr aproape perfect? Nimic mai simplu!

Tot ce trebuie să faci este să îți prepari o mască naturală. Cum? Este foarte simplu. Ține cont de sfatul unei vedete îndrăgite.

Corina Caragea a dezvăluit pe blogul personal care este secretul părului ei lung și strălucitor.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV spune că este o moștenire genetică pe care doar o întreține cu o mască preparată de ea acasă.

„Pentru că mulți dintre voi m-ați întrebat, unii chiar m-ați certat că nu dezvălui rețetă miraculoasă, hai să ne lămurim.

Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect și că sunt în poziția în care să dau sfaturi.

CITESTE SI  O să te convingă! Iată 5 motive temeinice, oferite de cercetători, ca să-ți ei o pisică

Am doar o moștenire genetică pe care o întrețin. Nu cred în produsele „miraculoase”, care să mă transforme peste noapte.

Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat și tuns la vârfuri la timp. Aceștia sunt primii păși pe care eu îi fac.

Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roșu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări și alte atașamente false.

Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o masca naturală atunci când , că în viață oricărui om, am perioade în care îmi cade în mod alarmant, de exemplu.

Masca o prepar singură din: ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă și vitamina E.

CITESTE SI  Avem cel mai prost sistem medical din Europa, dar am cumpărat cel mai mare clopot de pe continent

Gramajele diferă în funcție de podoabă capilară a fiecăruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata și colorată, dar na, baba suferă la frumusețe.

Lăsând glumă la o parte, pe mine chiar m-a ajutat această combinație. Alături desigur de protecția pe care i-o ofer părului meu – să îl spăl, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă, dar și în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling și să nu îl chinui cu transformări bruște,” a scris Corina Caragea, pe blogul ei.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });