Afla Detoate

Se zbate intre viata si moarte pentru ca adus pe lume tot o fetita. Monstrul, care nu merita sa fie numit tata, a fost incurajat de parinti să îi facă asta! Ce i-a facut sotul acestei femei

O tanara in varsta de 25 de ani va ramane desfigurata pe viata pentru ca a „indraznit” sa aduca pe lume tot o fetita si nu un baietel, asa cum isi dorea sotul. Monstrul, care nu merita sa fie numit tata, a fost incurajat de parinti sa o distruga pe tanara mama.

Totul s-a intamplat chiar pe 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, o zi in care femeile, in special mamele, merita toata aprecierea din partea barbatilor.

Nu a fost insa si cazul bietei Farah, o tanara indianca in varsta de 25 de ani care i-a daruit sotului doua fetite superbe. Barbatul, care isi dorea cu ardoare un baiat, a fost incurajat de familie sa o distruga pe tanara care a „indraznit” sa nasca tot o fetita.

CITESTE SI  De ce ti-e somn dupa ce dormi un weekend intreg. Ce se intampla cu organismul tau in timpul noptii, la fiecare 90 minute

In timp ce dormea, barbatul in varsta de 32 de ani a turnat acid sulfuric pe femeie, pentru a pedepsi. Farah, care a suferit arsuri severe pe fata, maini si abdomen, a fost transportata la spital, cu dureri cumplite.

Sursa: stirilekanald.ro

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });