Afla Detoate

Scroafa gestantă a intrat în travaliu, avea febră uriașă și credeau că va muri. Se aștepta să găsească 4-5 purcei, dar s-a închinat când s-a uitat mai bine la ea. Uite ce a fătat de fapt purceaua: ,,Dacă n-aș fi văzut cu ochii mei, n-aș fi crezut"

Când purceaua Emma a ajuns la ferma Apricot Lane, din California, era în stare gravă: bolnavă, slabă și foarte gestantă. Proprietarului fermei i s-a spus că va avea noroc dacă purceaua va avea măcar șase purceluși, dar previziunile veterinarilor s-au dovedit a fi complet greșite.

În noaptea în care Emma a intrat în travaliu, a fătat nu 6, nu 8, ci 17 purceluși, dintre care doar 13 au supraviețuit.

Chester, proprietarul fermei era uimit, Emma era epuizată. Travaliul intens și lung nu a ajutat-o, era deja într-o stare foarte fragilă, i-a crescut febra, iar Chester a fost nevoit să îi ia puii de lângă ea pentru a-i da o șansă de supraviețuire.

CITESTE SI  Alunițele de pe corp pot dezvălui multe despre personalitatea ta. Știai asta?

Dacă Emma murea, ei ar fi trebuit să hrănească purceii de 4 ori pe zi, dar această tactică nu a reușit, starea Emmei se înrăutățea.

Abia când i-a adus puii înapoi, s-a produs miracolul, Chester povestește: ,,Dacă nu aș fi văzut cu ochii mei nu aș fi crezut”. Chiar din momentul în care s-a reunit cu purceii, starea Emmei s-a îmbunătățit. Ușor, ușor a reușit să se ridice și să fie în stare să mănânce.

Chester a mai precizat: ,,Mi-ar plăcea să cred că Emma a fost salvată de noi, dar e evident că a fost salvată de chemarea ei. În cazul său, chemarea a fost aceea de a fi mamă…

CITESTE SI  Aici își dorește toată lumea să locuiască! Uite cum arată orașul în care oamenii trăiesc fără bani, fără politică și fără religie! "Ne este foarte bine așa!"

Unii ar putea spune că exact lucrul care pare să ne amenințe viața, poate fi, uneori, singurul lucru care ne va salva.” Iată un clip video despre purcelușa care a ajuns știre, a fost declarată miracol în ziare, și a mai dat și o lecție de viață prin instinctul ei matern: