Afla Detoate

Scene teribile in Neamt! Preotul a scos mortul din biserica, iar ce a facut apoi este revoltator. Totul, sub privirile disperate ale celor care plangeau la capatai

O familie din Piatra Neamt a suferit o umilinta greu de imaginat la inmormantarea unei rude. Sicriul cu trupul neinsufletit si toti cei prezenti au fost scosi din biserica in timpul slujbei pentru ca in lacasul de cult sa se faca curatenie.

Totul s-a intamplat in dimineata zilei de miercuri, la biserica Sfantul Gheorghe din Piatra Neamt, iar explicatia pentru scena halucinanta este aceea ca luni, 16 aprilie, adica peste cinci zile, biserica va fi vizitata de inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Iar pentru vizita inaltului prelat a fost angajata o firma de curatenie care a venit sa puna totul la punct chiar in timpul slujbei de inmormantare, informeaza tvmneamt.ro.

CITESTE SI  Ce spune nutritionistul Mihaela Bilic despre rosiile cu branza: "Puteti manca fara grija cu conditia"

Astfel, la aproape 20 de minute de la inceputul slujbei, preotul a cerut sa fie scos mortul din biserica si a anuntat ca slujba va fi continuata in jurul orei 11, in curtea lacasului de cult. Rudele nu s-au opus de teama ca inmormantarea sa nu fie anulata cu totul, asa ca sicriul a fost depus in fata capelei bisericii.

Sub ochii celor indurerati, preotul i-a indrumat pe cei de la firma de curatenie si a supravegheat atent lucrarile.

Sursa: olt-alert.ro

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });