Afla Detoate

Să nu mai pui niciodată aici bani sau obiecte de valoare! Uite în ce locuri din casă caută hoții prima dată! Nici nu te-ai fi gândit la ele

Odată ce au reușit să intre în locuința din care vor să fure, cei mai mulți hoți încep să scotocească după bani sau obiecte de valoare. Iată în ce locuri caută prima dată.

Prima oprire este întotdeauna în dreptul patului, unde vor căuta sub saltea, deoarece multe persoane țin acolo bani cash.

Al doilea pas este să verifice dulapul cu haine, buzunarele hainelor, poșetele și toate obiectele din el.

Urmează sertarele.

Pare bizar, dar pot căuta chiar și în dulapul din baie, pentru a găsi medicamente pe care să le vândă ulterior pe piața neagră.

O vază goală le va atrage, de asemenea, atenția.

CITESTE SI: Toată lumea are aceste obiecte în casă, dar nimeni nu știe cât de periculoase sunt! Aruncă-le cât de repede poți! Iată motivul:

De multe ori, poate ai avut impresia că te urmărește ghinionul și te-ai întrebat din ce cauză.

CITESTE SI  Cea mai utilizată plantă medicinală din lume. Efectele sale terapeutice sunt foarte puternice și sunt recunoscute

Înainte de a apela la cele sfinte și la un preot cu un sfeștoc mare de busuioc înmuiat în aghiasmă, aruncă imediat aceste opt feluri de obiecte ca să readuci norocul în casă!

Tablouri şi fotografii cu incedii şi calamități naturale:

Imaginile cu erupții vulcanice, tsunami și alte calamităţi naturale atrag numai energie negativă în casă. Nu-i bine să ţii în casă nici picturi şi fotografii în care plouă sau ninge. Obiecte fără pereche

Se spune că obiectele care nu-şi au pereche aduc ghinion. Trebuie să arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi căruia nu-i găseşti perechea.

Lucruri inanimate

Lucruri „moarte“ sunt animalele împaiate, florile uscate, chiar și scoicile. Acestea din urmă trebuie să fie curățate în mod regulat ca să nu te influenţeze aura lor negativă.

Ceasuri defecte

Un semn de ghinion poate fi ceasul din casă, care dintr-o anumită cauză s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casă să funcţioneze.

CITESTE SI  Ce simptome are boala care a rapus-o pe Ionela Prodan. La ce trebuie sa fiti atenti

Sticla spartă

E vorba întâi de toate de geamul spart care e considerat o breşă în aura de protecţie a casei. Trebuie să vezi dacă nu ai veselă sau oglinzi crăpate în casă, care la fel aduc ghinion.

Mătură veche

Dacă mătura s-a învechit încât nu mai poţi face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci şi să-ţi iei alta nouă. Se spune că mătura veche poate aduce pierderi financiare. Resturi de hârtiuţe în portofel

Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Aruncă din casă lucrurile de care nu te-ai folosit în ultimii trei ani. Acestea încetinesc mersul lucrurilor în casă.