Afla Detoate

Relația dintre Prințul William și copiii săi, decodată de experții în limbajul corpului. Cu ce diferă Ducele de Cambridge de tații obișnuiți

Prințul William nu este tocmai tatăl tipic. Fiind foarte probabil ca, într-o zi, să ajungă Regele Marii Britanii, își crește copiii într-un mod aparte, iar acest lucru a putut fi descifrat de către experții în limbajul trupului.

Susan Constantine, o specialistă în lucrurile pe care corpul ni le comunică, a analizat câteva situații în care Prințul William apare alături de cei doi copii mai măricei pe care îi are cu Kate Middleton.

Prima mențiune făcută de Constantine, pentru Good Housekeeping, este că Prințul William nu se ferește să-și arate dragostea față de George și Charlotte, în mod public. Acest lucru este foarte important, întrucât protocolul cere opusul!

CITESTE SI  Medicamentul natural pe care îl dăm la porci – Tratează diabetul, osteoporoza şi gingivita, alungă ridurile și redă strălucirea tenului

Experta a observat și faptul că atât William, cât și Kate, se apleacă la nivelul copiilor pentru a le vorbi. Acest lucru denotă faptul că nu vor să existe o relație în care copiii să se simtă ca și cum trebuie să li se supună.

Un părinte iubitor își pune mâna deasupra celei a copilului, atunci când se plimbă de mână, un lucru pe care William îl face deseori.

Cel mai important detaliu, însă, este faptul că gestica lui William este constantă, ceea ce demonstrează că nu face nimic doar de ochii lumii.