Afla Detoate

Pozitia in care dormiti poate spune multe despre relatia voastra

Cercetătorii de la organizația Edinburgh International Science Festival spun că orice schimbare în relația de cuplu afectează și pozițiile pe care partenerii le adoptă în timpul somnului. Însă, ei nu se referă la postura pe care-o au înainte de culcare sau imediat după ce au adormit, ci la cele în care dorm o bună bucată din noapte și în care se trezesc dimineața.

Poziția ”îmbrățișați”

Apare atunci când partenerii tocmai s-au mutat împreună. În plus,poziția aceasta este populară în rândul cuplurilortinere căsătorite,când relația de familie este pasională,plină de sensibilitate și de dragoste.

Poziția “dialog”

Este postura în care dormiți față în față,dar există o distanță între voi doi. În plus,este frecvent întâlnită în rândul partenerilor care au o legătură strânsă,dar care nu petrec mult timp împreună și nu comunică des.

Poziția “protectorului”

Ambii parteneri dorm pe spate. De obicei,bărbatul stă pe spate,în timp ce femeia își sprijină capul pe umărul lui. Chiar dacă între ei există o chimie,această poziție denotă că,uneori,unul dintre cei doi consideră că este puțin inconfortabil să fie obligat să ia în considerare punctul de vedere al celuilalt.

Poziția ”iubiților”

Această poziție este foarte asemănătoare celei anterioare,deși este mult mai intimă. Este des întâlnită în rândul cuplurilor care nu se tem să-și arate sentimentele. Se iubesc foarte mult și au grijă unul de celălalt.

Poziția ”spate în spate”

Îi caracterizează pe partenerii care au avut o ceartă înainte de a se culca. Cu toate acestea,există și o explicație științifică:ambii parteneri sunt probabil persoane foarte independente,care au nevoie de mult spațiu personal.

CITESTE SI  Azi, acum. Nu mâine, nu într-o bună zi…

Poziția “regele patului”

Îi reprezintă pe cei care se întind pe o suprafață mare a patului. În plus,este poziția care-i caracterizează pe cei care simt nevoia de a se afirma mai mult decât a-și arăta sentimentele față de partener. Comportamentul lor în relații este adesea egoist,ceea ce se reflectă în obiceiurile lor de dormit.

Să presupunem că îți dorești din răsputeri să îți găsești perechea, iar ea nu vrea să-și facă apariția de nicăieri. Înainte să începi să găsești vinovați și să consideri că ești neatractivă, aruncă o privire în jurul tău pentru că detaliile îți pot construi sau dărâma fericirea.

Ce este feng shui-ul tradițional și cum te poate influența

Feng shui-ul este o practică chinezească,antică,care te ajută să obții o viață împlinită beneficiind de energiile din mediul înconjurător. Stilul de viață modern a deformat existența liniștită într-una plină de haos și extreme. De aceea,feng shui-ul adoptă principiile echilibrului Yin și Yang pentru a corecta aceste defecte,această deteriorare. Locuințele actuale au creat dizarmonie,degradând principiile și aducând consecințe dezastruoase pentru locuitorii lor.Feng shui-ul tradițional îți vine în ajutor și îți permite să armonizezi locul în care trăiești.

Cum ar trebui să îți decorezi casa pentru a atrage dragostea

Scopul feng shui-ului tradițional este identificarea surselor favorabile ale Qi-ului în mediul înconjurător și poziționarea unei proprietăți,chiar și a noastră,de altfel,pentru a primi acest Qi.

CITESTE SI  „Cu cât bărbatul este mai prost și mai ratat, cu atât pretențiile lui față de femeie sunt mai mari!” - Coco Chanel

Prin umare,Qi-ul,este o forță naturală a vieții care este concepută,simțită,zămislită din interacțiunea munților,dealurilor,care sunt de natură Yin,cu apele care sunt de natură Yang. Acesta nu poate fi creat artificial sau simulat de către om cu obiecte create de el,precum amulete sau figurine.

De aceea,este bine să cauți informații autentice,să apelezi la specialiști bine pregătiți și să nu aplici tot ceea ce găsești în zecile de cărți apărute pe piață,scrise chiar și de către necunoscători ai acestei științe,care cred că “tot ce este feng shui se vinde”!

Asemeni unui profet,fără abilitățile mistice și psihice,feng shui este de fapt o știință și o artă. Nu este nevoie de niciun ritual sau religie,intuiție sau abilități psihice.

Pe lângă alegerea obiectelor decorative (bazate pe cele 5 elemente) potrivite fiecărei camere sau energii,uneori mai sunt necesare și modificări radicale:

În cât timp apar primele efecte după aplicarea remediilor

Va dura cam patru săptămâni până când energiile vor începe să se echilibreze și vei simți primele efecte. Remediile (cele 5 elemente din univers) plasate în locuri potrivite pentru echilibrare și armonizare aduc schimbări majore. Să nu te astepți la miracole,ci la oportunități cât se poate de reale:oameni potriviți care încep să apară în viața ta,anumite situații complicate care se clarifică,conceperea unui copil sau găsirea perechii potrivite.