Afla Detoate

Pare a fi un ștrand obișnuit. Dar așteaptă să vezi cum arată când apa se revarsă

Mulţi dintre noi visează să aibă propriul ştrand – o mică oază în care să te poţi retrage din această lume nebună şi să savurezi o baie de soare sau să te relaxezi şi să te distrezi cu prietenii. Din păcate, însă, pentru majoritatea dintre noi acesta este doar un vis foarte departe de realitate.

Ştrandurile au şi dezavantajele lor: ocupă foarte mult spaţiu, adesea nu se încadrează bine în peisaj şi necesită prelucrare specială cu substanţe chimice.

Dar o familie din Elveţia a decis că ştrandul pe care-l vor avea ei va evita pe cât posibil aceste dezavantaje şi şi-au luat în ajutor creativitatea şi ingeniozitatea pentru a elabora un proiect deosebit pe care-l veţi vedea mai jos.

CITESTE SI  Încetează să te mai minți: Un bărbat care într-adevăr vrea să fie cu tine – va fi, fără scuze și pretexte

Cel mai important în acest proiect este că sistemele de filtrare şi curățare a apei sunt perfect eco, fără utilizarea chimicalelor dăunătoare.

Priviţi cum s-a făcut această minunăţie de ştrand, cu siguranţă veţi fi încântaţi de idee!

În primul rând a fost nevoie de alegerea locului pentru viitorul ştrand. Zona marcată cu negru urma să fie partea mai adâncă, destinată scăldatului, iar cea albă delimita marginile ştrandului.

sursa

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });