Afla Detoate

O tânără din Brăila caută pe Facebook mamă pentru fetiţa ei de doar 4 zile: "Vreau să o adopte cineva care…" Motivul e înfiorător

O mamă disperată caută mamă pentru bebelușul ei, o fetiță de numai patru zile care, deși a trăit atât de puțin, deja pare condamnată la o viață cruntă. Mama copilei are 23 de ani, și spune că nu are mijloacele necesare pentru a o crește, tocmai de aceea vrea să găsească o familie care să o iubească și să o îngrijească așa cum merită. Pentru a găsi o astfel de familie, tânăra disperată a postat un mesaj pe un site de socializare, în care menționa că dorește să își dea copila nou-născută spre adopție.

„Bună ziua, mămici! Eu am născut o fetiţă sănătoasă. Este în spital la Brăila. Vreau să o adopte cineva care are ce să îi ofere mai multe. Eu nu am posibilităţi. Nu mă criticaţi, dar nu am ce face! Daţi mai departe să vadă! Poate o ia cineva.”, a scris tânăra mămică în vârstă de 23 de ani.

CITESTE SI  Când lași copilul singur doar pe un minut: 30 de imagini de care o să te prăpădești de râs

Elena a născut vineri și a postat mesajul de mai sus alături de două imagini cu nou-născutul, chiar dacă ceea ce face îi rupe inima în bucăți. O doare sufletul, o doare tot corpul când spune aceste cuvinte, dar altă soluție se pare că nu are pentru cea mică. Elena a adus-o pe lume pe fetiță și vrea să o știe în siguranță, la căldurică, cu burtica plină, nu condamnată la o copilărie fără NIMIC! „Aş vrea să o iau, dar nu am cu ce să o cresc”.

Femeia mai are un băietel de un an si nouă luni, susține că l-a crescut singură, cum a putut.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });
CITESTE SI  Fiica Ionelei Prodan, scrisoare emoţionantă pentru mama sa: "Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâi"