Afla Detoate

O fetiță bolnavă și-a chemat prietenii la ziua sa de naștere, dar nu a venit nimeni. Ce s-a întâmplat după câteva ore

O fetiță de nouă ani din Minnesota, SUA, a trăit o mare dezamăgire chiar de ziua ei. Deși își invitase toți colegii de la școală să sărbătorească alături de ea, niciunul nu a apărut la petrecere.

Totuși, mama ei a avut o idee genială pentru a-i alina supărarea fiicei sale. Jenny Moretter a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care i-a rugat pe prietenii ei virtuali să îi facă o surpriză fiicei sale, scrie Antena 3, care citează Daily Mail.

Mesajul ei a avut atât de mare succes, încât la petrecere au venit peste 700 de persoane, printre care și primarul orașului.

Oamenii au adus prăjituri, suc și multe cadouri, iar unii invitați chiar s-au deghizat în personaje de desene animate, spre încântarea copilei.

CITESTE SI  „Nu contează cât de bine arăți, dacă ești urât în suflet, vei fi mereu urât” – Julia Roberts

Motivul pentru care niciun coleg nu a venit la ziua lui Mackenziem este că fetița suferă de sindromul Sotos, iar craniul ei nu s-a dezvoltat corect. Ea s-a simțit întotdeauna diferită de ceilalți copii și este de multe ori exclusă de colegii ei, potrivit Daily Mail, citată de Antena 3.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });