Afla Detoate

Nu mai cheltuiti banii pe vopseluri chimice pentru par, preparati-va propriul colorant natural la dumneavoastra acasa!

Daca doriti sa aveti un par stralucitor, tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati un ou, o lingura de ulei de masline si o lingura de miere. Acest amestec trebuie aplicat pe parul umed si de asemenea sa masati usor.

Urmatorul lucru ce trebuie facut este sa acoperiti capul cu o masca de dus sau un prosop si sa lasati sa actioneze amestecul timp de 20-30 minute. Dupa acest timp spalati-va parul in mod normal si asigurati-va ca folositi sampon si apa calda.

De asemenea puteti incerca amestecul din miere si scortisoara pentru a da o nuanta mai accentuata a parului. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati doua linguri de balsam, 4 linguri de scortisoara pudra si 3 linguri de miere intr-un recipient din plastic. Apoi agitati bine recipientul pana cand toate ingredientele sunt omogenizate. Aplicati pe parul umed si apoi pieptanati-l ca sa se prinda de firul de par. Dupa infasurati cu un prosop timp de 2—3 si clatiti cu sampon si apa calda.

CITESTE SI  A dat unui cerșetor un covrig și o cafea, dar după ce a terminat de mâncat el i-a băgat în buzunar, pe ascuns, o hârtie. Când a văzut ce scria în bilet, fata a început să plangă