Afla Detoate

Misterul românului ce pare că vorbește la un telefon mobil în anii 80, cu 30 de ani înainte ca acest dispozitiv să fie inventat. Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul

Gsp.ro a postat o fotografie cu ceea ce pare un tânăr din România care vorbește/ascultă la mobil. Pe fostul stadion 23 august. Pe 16 martie 1985, cu 30 de ani înainte să se inventeze telefoanele mobile. Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul.

Deși fotografia este una care la prima vedere te duce cu gândul ca tânărul din imagine ar putea fi un călător în timp, explicația logica vine în rândurile următoare.

In poza se observa foarte clar tânărul ce ține ceva la ureche, care la prima vedere te duce cu gândul la un telefon mobil.Conform publicației citate tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea “Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră. Se jucau alte partide la aceeași oră? Nu. În acea zi era un cuplaj fotbalistic cu Steaua, Dinamo, Sportul și Rapid pe același stadion.

CITESTE SI  Barbatul care sustine ca s-a vindecat complet de cel mai periculos tip de cancer cu un amestec facut in casa – Iata despre ce este vorba

Cei care au comentat pe marginea fotografiei au găsit si tipul de radio cu care „călătorul în timp” s-a făcut remarcat în fotografie. Iata-l mai jos.

Teoria călătorilor în timp a explodat in urma cu câțiva ani când, în diferite poze sau filme vechi au fost „identificate” persoane care nu aveau ce „căuta” în acea epocă.

De exemplu această femeie din Massachusets, care iese de la serviciu și vorbește la un telefon mobil, sau ceva asemănător. Se întâmpla in anul 1938.

Sau următoarea poza găsită în Muzeul Virtual al Canadei si realizata in 1940 la inaugurarea unui pod. Vedeți cum este îmbrăcat tânărul din dreapta cu ochelari.

CITESTE SI  A impresionat Europa! Aceasta fata este suparata pe conducerea tarii ei, din cauza escrocilor care au furat si fura in continuare! Te topesti de dragul ei

Fotografia de mai jos este o captura dintr-un clip de promovare al unui film al lui Charlie Chaplin, în 1928. Recunoașteți mersul unei femei din timpurile noastre care vorbește la mobil?

Desi toate acestea nu sunt decât simple teorii, ele ne duc cu gândul la faptul ca, exista o posibilitate ca totuși mașina timpului sa existe. Aici aveți video detaliat cu pozele de mai sus.