Afla Detoate

Mișcarea 'născuților vii', din ce în ce mai populară în România. Live din duba poliției: 'Am fost răpiți!'

Un şofer din Braşov a ajuns la Spitalul de Psihiatrie, după ce poliţiştii l-au găsit în trafic conducând o maşină cu numere de înmatriculare inventate. Explicaţiile lui i-au convins pe oamenii legii că omul suferă de o afecţiune psihică.

La spital, i-au sărit în ajutor patru persoane, membre ale aceluiaş grup care nu crede în valabilitatea actelor oficiale. Au fost şi ele duse la Poliţie şi amendate.

Luni după amiaza un poliţist brașovean aflat în drum spre serviciu a văzut, în trafic pe o stradă intens circulată din Braşov, un autoturism cu numere de înmatriculare bizare. Şoferul a fost oprit de un echipaj de Poliţie Rutieră. Explicaţiile i-au convins pe poliţişti să îl ducă pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie.

CITESTE SI  Aceste boli sunt cauzate de cuptoarele cu microunde si le-ati ignorat probabil!

La scurt timp, aici şi-au făcut apariţia patru dintre prietenii lui fiind nevoie de intervenția unui echipaj de polițiști și jandarmi pentru a fi conduși la cea mai apropiată secție de poliție. Unul dintre cei patru bărbaţi a transmis in direct pe Facebook, chiar din maşina Poliţiei, drumul până la Secţie.

”Împotriva voinţei noastre, am fost răpiţi de Poliţia Română. Pentru că suntem oamenii vii, născuţi vii şi vor să facem ceva cu dânşii la sectia 2”, spunea bărbatul.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });