Afla Detoate

Maria are 70 de ani si este insarcinata in luna a 6-a! "Medicii mi-au spus ca este fetita…"

Maria de la Luz, o mexicanca in varsta de 70 de ani este pe cale sa devina cea mai batrana mama din lume. Femeia, care mai are inca 8 copii, le-a aratat jurnalistilor ecografiile sale.

O femeie în vârstă de 70 de ani susţine că este însărcinată pentru a opta oară. Maria de la Luz ar putea deveni cea mai vârstnică femeie din lume care a născut.

Maria de la Luz, din Sinaloa, a acordat un interviu pentru o televiziune locală în care a arătat ecografia şi spune că medicii i-au dat vestea că va avea o fetiţă. „Mi-au spus că o să am o fetiță. Priviți, îi puteți vedea fața”, a spus Maria de la Luz.

Femeia spune ca si-a dat seama ca este insarcinata abia in luna a treia, atunci cand a inceput sa vomite , sa ameteasca si sa aiba dureri cumplite de picioare. Maria de la Luz nu a vrut să spună dacă a apelat la vreun tratament sau pur şi simplu s-a întâmplat.

CITESTE SI  Iată 6 moduri neașteptate în care mirosul îți afectează mintea

Maria le-a aratat jurnalistilor ecografiile cu bebelusul, care este o fetita, dar nu a vrut sa de mai multe detalii despre fertilizarea in vitro. In schimb, femeia le-a spus ca ceilalti copii ai sai nu sunt incantati de faptul ca ea este din nou insarcinata si ca vor avea o surioara.

„Mă dureau picioarele, aveam stări de vomă și amețeam. Momentan mi-au făcut vreo 10 ecografii într-o clinică privată și în spitalul public. Doctorilor nu le-a venit să creadă”, a mai spus femeia potrivit dailymail.co.uk.

La noi în România s-a inregistrat un caz asemanator, Adriana Iliescu nascand o fetita cand avea varsta de 67 de ani. In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrozitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica.

CITESTE SI  Ce se întâmplă cu sufletul după moarte. Voi ce părere aveți? Merită citit!

Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura.