Afla Detoate

Mare atenție! E posibil să fii într-un mare pericol Ce înseamnă atunci când găsești o sticlă de plastic băgată la roata mașinii

Oamenii cu rele intenții sunt din ce în ce mai inventivi, iar ultima lor tehnică în materie de furt al automobilelor depășește orice imaginație.

Mai nou, aceștia obișnuiesc să plaseze câte o sticlă de plastic de 0.5 litri între roată și caroseria mașinii. Motivul este unul foarte simplu.

Cei mai mulți dintre șoferi nu verifică roțile mașinii înainte de plecare. În momentul în care va fi pus în mișcare, autoturismul va produce o serie de zgomote ciudate și destul de puternice din cauza sticlei.

În 90% din cazuri, șoferii vor staționa, vor ieși fără să ia cheia din contact și vor da o tură de mașină pentru a vedea ce este în neregulă.

CITESTE SI  Toată lumea l-a considerat eroul din lagărele naziste, însă după 70 de ani un SECRET INFIORĂTOR iese la iveală. Ce s-a descoperit în JURNALUL SECRET al lui Hans Aspenger

Acesta este momentul în care hoții vor profita de neatenția victimei, vor urca rapid în autoturism și vor demara în trombă.

Așadar, mare atenție pe viitor! Să nu uitați să verificați mașina înainte de a porni la drum, pentru a preveni eventualele situații neplăcute.