Afla Detoate

Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate: "Nu mai cotizaţi la sănătate. N-are rost. Sunt bani pierduţi, furaţi de stat"

Jurnalista Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România: „Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!!”, a scris Vasiliu pe Facebook.

Redăm mai jos postarea jurnalistei:

L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca şi mine e la tratament cu fetiţa lui la acelaşi spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-şi caute sponsori sau să apeleze la fundaţii/asociaţii dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum îşi permit??? Cât îşi mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani şi nu vor să-ţi deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro dupaă doar 4 (!) luni de cotizaţie la sănătate! În ce tara trăim???

CITESTE SI  Care este mesajul secret pictat de Michelangelo în Capela Sixtină din Roma?

Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ţi permiti să-i spui unui om să-şi caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Ruşine!! Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!