Afla Detoate

Informație importantă pentru cei ce suportă greu căldura: 9 trucuri, care te vor salva vara aceasta

Dacă suporți cu greu căldura, atunci aceste sfaturi sunt pentru tine. De fapt, aceasta este o misiune destul de simplă, este posibil s-o înveți. Eu am petrecut multă vreme în regiunile unde temperatura aerului era de +45 și chiar +50 de grade, de aceea știu despre ce vorbesc.

Ce să faci dacă îți este cald?

În primul rând, nu bea apă rece. Ea nu-ți potolește setea, ci se elimină peste 5 minute prin transpirație, scoțând din organism și sarea.

Bea ceai sau cvas fără zahăr. În ceea ce privește băuturile dulci, totul este clar – cu cât mai mult bei , cu atât mai mult vrei să bei.

CITESTE SI  Înainte să moară, i-a spus soției sale să îi așeze în sicriu toți banii adunați de-a lungul vieții. Femeia s-a ținut de promisiune, dar într-un mod de-a dreptul genial. Ce i-a pus în mormânt

Dacă ai ieșit din casă pe timp de arșiță, nu fă mișcări bruște. Mergi încet, pe partea umbrită a drumului.

Ceaiul rece este unica băutură cu gheață, recomandată. Fă-ți un litru de ceai verde. Lasă-l să se răcească, după care adaugă puțină miere, lămâie și mentă. Înainte să-l bei, adăugă câteva cubulețe de gheață. Nu este doar gustos, dar și sănătos.

Secretul principal: „aerul condiționat japonez”. Cu siguranță ai observat în filme sau în realitate japonezii care poartă eșarfe albe la gât. Să știi că rolul lor nu este doar unul decorativ. Înmoaie eșarfa albă în apă rece și pune-o la gât când ieși din casă. Efectul va fi simțit imediat. Atunci când aceasta se va usca, va trebui s-o umezești din nou. Și cel mai important. După ce ai fost undeva pe timp de arșiță, clătește-ți tălpile și gleznele cu apă rece. În aceste zone sunt multe puncte biologic active – va fi plăcut și binevenit.

CITESTE SI  Dieta cu mămăligă: o să slăbești câteva kilograme bune în doar 5 zile

Dacă ai posibilitate, împarte-ți somnul în jumătate.

Programează-ți siesta în cea mai calduroasă parte a zilei.

Și desigur, fără alcool la soare.

Sper că aceste sfaturi te vor ajuta să profiți din plin de vremea caldă de afară.