Afla Detoate

Infidelitatea nu se iartă

Infidelitatea este foarte comună, este la tot pasul. Cel puțin 20% dintre cupluri – și probabil mult mai mult, în funcție de locul în care ați stabilit limita – sunt necredincioși soțului / soției.A fi iertat pentru infidelitate pur și simplu nu este ușor. Dar mulți oameni ai căror soț iartă , tot nu cred că sunt iertați.

“Avem o tendință puternică să nu credem partenerul nostru atunci când ne spune că suntem iertați”, spune Mons Bendixen, profesor asociat la Departamentul de Psihologie.

A fi înșelat este unul dintre cele mai grave sentimente posibile. Majoritatea celor apropiați vă vor spune să puneți capăt relației și să nu oferiți o a doua șansă, dar acest lucru ar putea fi un sfat greșit.Poate fi greu să ierți, mai ales dacă partenerul tău a încălcat cel mai solemn jurămint de căsătorie.Surprinzător, infidelitatea nu este neapărat fatală pentru o relație. Cu o comunicare, o terapie și o dorință de a renunța, multe cupluri o depășesc. Cât de ciudat ar părea, în unele cazuri, procesul de vindecare poate face o relație mai puternică.Infidelitatea doare.Pentru că, dacă îți amintești, cândva îi spuneai persoanei de lângă tine că o iubești.Apoi, o trădezi.Cum mai poate fi iertat acest lucru? Ei bine, infidelitatea nu se iartă.Ea se uită, pentru a încerca să treci mai departe și să dai o nouă șansă relației.Nu e ca si cum te impiedici si gata, ai inselat. Sunt multe etape prin care treci ca să ajungi acolo.Infidelitatea este o alegere, nu o greseala. Iar dacă persoana de lângă tine alege să te însele, în loc să comunice cu tine, să-ți spună ce-l doare și ce-l frământă, ce te face să crezi că nu o va face și a doua oară?

CITESTE SI  Vezi cum arată actorul din Singur acasă acum

În cele din urmă, este decizia ține de fiecare în parte.Dacă mai vrea să fie cu acel cineva, după ce l-a făcut să sufere în acest mod și dacă mai are rost ca relația să continue după toate acestea.însă, aveți mare grijă la ce decizie luați. S-ar putea să vă pară rău mai încolo că ați iertat pe cineva, care, poate mai tărziu vă dați seama că nu merita să o faceți.