Afla Detoate

În pragul celui de-al treilea război mondial! SUA și aliații sunt cu armele pregătite să lovească Siria. Rusia a anunțat că va doborî submarinele sau avioanele care le vor lansa

Armata rusă își rezervă dreptul de a doborî rachetele ce ar fi trase asupra Siriei, dar și de a distruge locurile de unde acestea au fost lansate, a avertizat trimisul Moscovei în Liban, Alexander Zasypkin, informează The Independent.

„Dacă va exista vreo lovitură a americanilor atunci…rachetele lor vor fi doborâte și chiar și sursele de unde au plecat”, a declarat Zasypkin pentru Manar TV. Acesta a mai adăugat că posibilitatea oricărei confruntări ar trebui eliminate „și suntem gata pentru negocieri”.

Generalul Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Întrunit al Forțelor Marii Britanii între 2013 și 2016, a spus că dacă ambasadorul și-a ales cuvintele cu grijă, atunci asta înseamnă război.

CITESTE SI  Un neurolog a decoperit o metodă la îndemâna oricui prin care poate fi împiedicat declinul mental

„Sper că ambasadorul și-a ales cu grijă cuvintele pentru că dacă spune că SUA și aliații săi vor lovi armele chimice ale Siriei și avioanele acesteia și rușii vor răspunde nu doar prin lovituri asupra rachetelor – ceea ce știm că pot face – ci și prin lovituri asupra platformelor de lansare, atunci zice că vor scufunda nave, submarine și avioane. Și asta înseamnă război”, a afirmat generalul.

Marți, Consiliul de Securitate al ONU a eșuat în tentativa de a trece trei rezoluții care cereau o investigație față de presupusul atac cu arme chimice din Siria, ce ar fi avut loc chiar în Duminica Paștelui. Rusia și-a folosit dreptul de veto în cazul rezoluției propuse de americani, în timp ce rezoluția propusă de ruși nu a strâns suficiente voturi.

CITESTE SI  "Brânză de cauciuc din ulei de palmier", ultimul experiment social pe stomacul românilor! De la săpun, la brânză!

O operațiune de mare amploare a SUA și a aliaților săi este posibilă în următoarele 48 ore, avioanele civile fiind îndrumate să ocolească spațiul aerian sirian. În Cipru, bombardierele engleze sunt gata de luptă încă din noaptea trecută, a anunțat The Sun.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });