Afla Detoate

Imaginea cu o bătrânică de 86 de ani care se dă cu sania face senzaţie pe internet: care e povestea şi ce spune femeia FOTO

O bătrânică zâmbitoare în vârstă de 86 de ani care se dă cu sania, alături de nepotul ei, a cucerit internetul, fotografia devenind virală.

Deşi multora „Bestia din Est“, denumirea primită de fenomenul meteorologic care a adus în Europa un val de aer rece din Siberia, le-a dat bătăi de cap, alţii au profitat la maximum de ea, inclusiv Eileen Maguire, în vârstă de 86 de ani.

Fotografia în care bătrânica şi nepotul ei se bucură de săniuş, sfidând vremea rea abătută asupra Irlandei, s-a răspândit cu repeziciune în mediul virtual.

„Nu aş fi făcut-o dacă nu era pentru nepotul meu, Jack“, a declarat bătrânica pentru BBC. „Ştiam că el va fi în spatele meu şi voi fi în siguranţă. Iniţial, i-am văzut pe cei din jurul meu cum se distrau şi am zis să încerc şi eu – a fost impulsul momentului. La început mi-a fost frică, dar apoi a devenit distractiv“, a mai povestit femeia.

CITESTE SI  De ce unii oameni sunt răsfățați de soartă, iar alții nu? Răspunsul îl găsești în aceste 10 citate ale unui renumit parapsiholog

Totuşi, în ciuda vârstei, Eileen nu se fereşte să facă mişcare: joacă în mod regulat tenis şi înnoată. „Joc tenis de câteva ori pe săptămână şi fac înot. Nu pot sta locului. Am nouă nepoţi şi un strănepot grozav“, a mai precizat bunica.

În ceea ce priveşte faima de care se bucură în mediul online, Eileen se decară încântată: „Sunt uimită de reacţiile stârnite, nu m-am gândit niciodată că va avea un asemenea impact.“

„Ştiam de la început că se va pune pe sanie. Toţi oamenii se uitau la noi – a fost genial. A şi ţipat în timp ce coboram, a fost foarte amuzant. Buni e foarte activă şi nu se dă în lături de la nimic. Mă bucu că imaginea a devenit virală“, a declarat şi nepotul Jack.

CITESTE SI  Data platii pensiilor a fost schimbata. Afla aici cand se vor face platile!

Nora bătrânei spune că este o adevărată sursă de inspiraţie pentru toţi cei din jur: „În timpul verii înnoată în fiecare zi, indiferent de vreme, poartă chiar şi ruj. E uimitor că imaginea se bucură de o asemenea popularitate, oameni din toată ţară îşi îndeamnă acum bunicii să facă acelaşi lucru. E grozav şi pentru că oamenii tind să creadă despre vârstnici că sunt lipsiţi de putere şi nu mai au chef de viaţă, iar această fotografie demonstrează că nu este deloc aşa. Eileen este o sursă de inspiraţie pentru toţi din familia noastră, pentru prietenii noştri şi pentru oricine o cunoaşte.“

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });