Afla Detoate

IISUS, numărul de înmatriculare care atrage atenţia în trafic. Cui îi aparţine şi cum a reuşit să-l obţină

Cristian Pomohaci, cunoscutul interpret de muzică populară, are un număr de înmatriculare mai puţin obişnuit. Acesta a fost văzut la volanul unei maşini cu numărul BN IISUS. Explicaţia este aceea că iniţial, numărul de înmatriculare al maşinii era BN 11 SUS, însă cele două cifre de 1 au fost parţial şterse cu vopsea albă.

Cristian Pomohaci a ajuns în weekend la Târnava, unde a susţinut un recital la Festivalul Tineretului, cu o maşină care a atras atenţia asupra numărului de înmatriculare: BN IISUS. Există o singură explicaţie a modului în care a reuşit artistul să obţină un astfel de număr. Potrivit tribuna.ro, iniţial, numărul de înmatriculare era altul, BN 11 SUS, însă, cele două cifre de 1 au fost parţial şterse cu vopsea albă, astfel încât s-au transformat în litera I, iar numărul de înmatriculare al autoturismului s-a transformat în BN IISUS.

CITESTE SI  Mesajul femeii criticate pe internet după ce a publicat poze cu soțul ei : "Mi se spune că nu sunt îndeajuns de slabă și nu-l merit"

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });