Afla Detoate

Gina Pistol a facut acum anuntul despre sarcina! A tinut sa se afle de la ea

În ultima vreme s-a tot vehiculat informația potrivit căreia Gina Pistol ar fi însărcinată. În această dimineață, iubita lui Smiley a fost sunată în cadrul unei emisiuni de radio, iar realizatorii au întrebat-o dacă este adevărat și dacă se pregătește să devină mămică.

Prezentatoarea TV a fost sinceră, așa cum ne-a obișnuit, de altfel, și a răspuns la întrebarea care e pe buzele tuturor.

Gina Pistol a fost sunată de Șerban Huidu și colegul său de prezentare, Dezbrăcatu’. Codruţ Kegheş l-a cerut și pe Smiley la telefon, după ce a auzit răspunsul oferit de iubita artistului, Gina Pistol. Frumoasa vedetă a negat zvonul care circulă de câteva săptămâni în presa din România.

CITESTE SI  De ce se îmbracă Regina Elisabeta a II-a atat de colorat

„Nu, nu sunt însărcinată. Tocmai m-ați trezit din somn, m-ați luat pe nepregătite. M-am pus târziu la somn, că am avut filmări”, a reacționat Gina Pistol.

„Nu te credem, dă-ni-l pe Smiley”, a spus Dezbrăcatu’.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a început să râdă când a auzit replica lui Codruţ Kegheş, cunoscut publicului ca Dezbrăcatu’. Prezentatorul Șerban Huidu a adus în discuție și zvonul fals care a apărut despre el zilele trecute, respectiv că ar fi murit.

„Și despre mine s-a scris acum câteva zile că am murit, dar uite că nu am murit, sunt viu”, a încheiat Șerban Huidu.

Gina Pistol se iubește cu Smiley de aproape un an

CITESTE SI  Topul mașinilor care se strică cel mai rar. Pe ce loc se află Dacia

În vârstă de 37 de ani, Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley din vara anului trecut. Atât prezentatoarea TV, cât și cântărețul nu s-au ferit să vorbească în ultimul timp despre copii și căsătorie.

Sursa: www.cancan.ro

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });