Afla Detoate

Gadea se vaita ca nu are bani sa plateasca pentru calomniile sale: "Cine sa ii plateasca morman lui Kovesi si de unde?". Stefanescu le cere romanilor sa dea bani pentru a ii plati datoriile

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a decis sa intre in direct si la televiziunea concurenta, Antena 3 pentru a se vaita de sentinta pe care au dat-o judecatorii in procesul cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

„Procurorii DNA au intervenit in acest dosar ca sefa DNA sa castige bani. Ce s-a intamplat azi e de o gravitate enorma. In orice democratie, jurnalistii pun intrebari si investigheaza. Ne-au dat in judecata si ne-au cerut bani. E o dictatura. Cine sa ii plateasca morman lui Kovesi si de unde? E stupefiant.

Portocala, Zdreanta si colegii sai de abuzuri sunt acum investigati. Presa independenta poate gasi un numitor comun. Trebuie sa constientizam opinia publica. Unele persoane se implica dictatorial. Azi ne-a luat pe noi, dar ii vor lua, la rand, pe toti”, a spus Gadea in direct la Romania TV.

Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3.

Instanta a respins ca neintemeiate cererile de repunere pe rol a cauzei formulate de Razvan Savaliuc, Antena 3, Radu Tudor, Mihai Gadea, Bianca Grigore si Mugur Ciuvica, dar si cererea de amanare a pronuntarii si a admis apelurile declarate de Laura Codruta Kovesi, de Radu Tudor si de Razvan Savaliuc.

CITESTE SI  Acest doctor a păstrat inima unei paciente într-un borcan pe biroul lui ani la rând. Nu a spus nici familiei de ce face asta, abia prea târziu

Astfel, judecatorii au respins actiunea formulata de Kovesi in contradictoriu cu Radu Tudor si Razvan Savaliuc si i-a obligat pe paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, in solidar, la plata sumei de 300.000 lei cu titlu de daune morale catre Kovesi pentru prejudiciul cauzat prin incalcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputatie, imagine si viata privata.

De asemenea, SC Antena 3 SA si Mihai Gadea sunt obligati de instanta sa formuleze scuze publice fata de Kovesi, precum si sa redea, in mod public si in integralitate, dispozitivul hotararii Curtii in termen de maxim cinci zile de la data ramanerii definitive a acesteia, dupa cum urmeaza: Antena 3 SA in cadrul fiecarui buletin informativ al zilei, pe parcursul a trei zile consecutive, precum si pe platforma online a acesteia, iar Mihai Gadea in cadrul emisiunii realizate de acesta – ‘Sinteza Zilei’.

„Balamuc”, „delir”, sunt doar cateva dintre cuvintele folosite pe Facebook in legatura cu emisiunea „Sinteza zilei” de marti seara. Mihai Gadea se considera victima a sefei DNA pentru ca a pierdut procesul de calomnie, in timp ce invitatii sai fac apel la o strangere de fonduri pentru a acoperi sumele datorate de Gadea si Ciuvica. Este vorba de 300.000 de lei.

Invitat in studio, Adrian Ursu a venit cu un borcan in care le cere invitatilor sa puna bani pentru „doamna Kovesi”. „Fiecare a dat cam cat a crezut ca merita doamna Kovesi”, a spus Adrian Ursu. Cei mai multi invitati, printre care Bogdan Chirieac si Marius Pieleanu, au dat cate un leu.

CITESTE SI  Numerologie: Afla ce ai gresit in viata anterioara si cum poti schimba in viata asta! Totul sta ascuns in numarul carmic!

Codrin Stefanescu, prezent si el in studio, a cerut demararea unei campanii, ”Dati un leu pentru Kovesi”.

”Nu aveti niciun motiv sa va cereti scuze. Ei trebuie sa isi ceara scuze pentru toate nenorocirile pe care le-au facut. Am fost martor la niste lucruri in ultimii ani de zile, nu aveti niciun motiv sa va cereti scuze. Va dau o idee care mi-a venit din tara, am primit mesaje, inclusiv primari. Va roaga sa faceti o actiune, care sa se numeasca ‘dati un leu pentru Kovesi’. Sa strangem borcanele in toata tara. Trebuie ca 300.000 de romani sa dea un leu pentru Kovesi. In seara asta dau si eu un leu pentru Kovesi. Daca dupa ani de zile de hartuiri, de incalcari ale legii, ce s-a intamplat astazi este un act de forta de tip bolsevic. Am vorbit cu foarte multi colegi, este lumea scandalizata”, a spus Codrin Stefanescu.

Sursa: Aktual24.ro

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });