Afla Detoate

Florin Călinescu, reacţie explozivă după revocarea lui Koveși: "Judecata CCR trebuie respectata. Dar nu a unui CCR politizat 100%"

Trimite si celorlalti

Reacţie explozivă a lui Florin Călinescu, după ce preşedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi. Acesta a atacat membrii CCR despre care susţine că sunt politizaţi. Nici Klaus Iohannis nu a scăpat. Vedeta i-a adresat soţiei preşedintelui o întrebarea foarte ironică.

”Judecata CCR trebuie respectata. Dar nu a unui CCR politizat 100%. Presedintele a pus in aplicare demiterea LCK din fruntea DNA, pusa la cale de livulica, caruia presedintele i-a indeplinit pana acum TOATE poftele. Foarte bine. CUM a facut-o e alta poveste. Doamna nevasta presedintelui, daca se poate, imi puteti spune daca si cand consortul e si barbat…?!”, a scris acesta pe Facebook.

” Sa nu uitam: toata tarasenia cu demiterea lui Kovesi, desi CSM A DAT AVIZ NEGATIV, a fost montata de livulica si transferata in capul sinistrei slugi, toader, probabil cea mai lustruita coada de topor din rastelu’ repetentului, toader, care a si sarit sa desmierde cucu’ stapanului sau, declansand procedura desemnarii unui nou sef al DNA.

CITESTE SI  Cum comunică preşedintele României cu premierul. Legile nescrise ale palatelor Cotroceni şi Victoria

Cu care, evident, presedintele va fi de acord.”, a mai adăugat Călinescu