Afla Detoate

Faceți cunoștință cu ceaiul care contribuie la îmbunătățirea memoriei și circulației sangvine, întărirea sistemului nervos, combaterea…

Încă din timpuri străvechi chinezii folosesc ceaiul de iasomie, deoarece el are proprietăți liniștitoare, care contribuie la înlăturarea dezechilibrului emoțional. Acest ceai este eficient în tratamentul insomniei și acționează ca sedativ natural, micșorând simultan tensionările psihice și îmbunătățind dispoziția.

Ceaiul de iasomie este și afrodiziac, deoarece el mărește libidoul. De asemenea, el are efect spasmolitic la nivel uterin, contribuind la prevenirea durerilor menstruale.

Această băutură stimulează circulația sangvină, purificând eficient organismul și reducând problemele legate de piele. Ea reglează energia corporală: menține temperatura stabilă a organismului în sezonul rece și o ajustează în timpul sezonului cald, deoarece este un remediu diuretic puternic.

CITESTE SI  Romania cand va actiona? Polonia cere Germaniei 685 de miliarde de euro despăgubiri de război

Iată câteva exemple de utilizare a florilor de iasomie:

Turnați 500 ml de apă peste 10 flori de iasomie și un baton de scorțișoară. Fierbeți-le timp de 10 minute, după care divizați ceaiul obținut în 3 părți, pe care trebuie să le beți înainte de mesele principale.

Beți câte o ceașcă de ceai de iasomie în fiecare dimineață, fără să adăugați îndulcitori în el.

Această rețetă este dedicată studenților (îndeosebi).

Clocotiți 2 căni de apă. Adăugați 5 flori de iasomie și o rămurică de rozmarin. Lăsați băutura să clocotească pe parcursul unui minut, după care luați-o de pe foc și îndulciți-o cu miere. Consumați această băutură dimineața și seara, timp de 3 zile pe săptămână, mai ales în perioada examenelor.

CITESTE SI  Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic. Cei care secătuiesc țara scapă mult prea uşor

Consumul zilnic de ceai de iasomie previne dezvoltarea cancerului gastric, contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine și reducerea nivelului sangvin de colesterol.

Nu cheltuiți banii pe medicamente scumpe. Preparatele naturale reprezintă cea mai bună alegere! Dar, înainte de a le utiliza, consultați-vă neapărat cu medicul!

Fiți sănătoși!

Sursă text: retete-usoare.net