Afla Detoate

"Fă-i ceva să nu mai zbiere atât!" a strigat un tânăr, la o mamă cu un bebeluș. Ce a urmat insa, te lasa fara cuvinte

Lucy Khatami este o tânără mămică din Marea Britanie, care a decis într-o dimineață să ia micul dejun la o cafenea din preajmă. Era pentru prima dată când ea și copilul ei de 8 luni au vizitat un local atât de aglomerat.

Deși mama era fericită că o să mănânce ceva gustos într-o atmosferă desprinsă de rutină, bebelușul se pare nu a fost la fel de bucuros să-și schimbe locul și anturajul. Acesta a început să plângă și să arate nazuri.

Lucy încerca cumva să-l liniștească, dar străduințele sale erau zadarnice, copilul a început să țipe și mai tare. Dintr-odată cineva de la masa vecină a strigat: „Fă-i ceva să nu mai zbiere atât!”. Era un tânăr indignat de vreo 20 de ani.

CITESTE SI  Învață să vorbești mai puțin. Fiecare cuvânt pe care îl rostești îți influențează viața – iată explicația!

Femeia frustrată, nici nu a apucat nimic să zică, când tatăl băiatului l-a apucat de ureche și i-a zis pe un ton serios: „Crezi că ai fost mai bun când erai mic? Pe tine te auzea tot blocul când țipai. Acum mergi și cereți scuze. Servește-o pe această doamnă cu micul dejun, vezi că are mâinile ocupate”.

Spre surprinderea lui Lucy, tânărul s-a ridicat și i-a adus rușinat o ceașcă de cafea și micul dejun.

Femeia a fost foarte impresionată de cele întâmplate, așa că nu s-a putut abține să nu facă o postare pe Facebook: „Îi mulțumesc acestui tată, că și după 20 de ani, încă ține minte ce înseamnă să ai copil mic” – a scris Lucy , pe pagina sa.

CITESTE SI  Ai grija pe ce parte a corpului dormi. Ti-ar putea fi fatal

Cu siguranță, doar adevărații părinți pot înțelege ce înseamnă asta.