Afla Detoate

Este vestea anului! Ce se intampla cu rovinieta! Anunt de ultima ora pentru toti soferii din Romania

Dacă rămâi fără rovinietă, chiar Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, CNAIR, te va anunța despre asta, ca să nu riști să iei vrei amendă fără să îți dai seama

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a implementat facilitatea. Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizata la crearea contului de acces de pe pagina de internet a companiei.

Pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, aceasta facilitate trebuie activata din sectiunea Profil, prin bifarea casutei corespunzatoare.

„Ca urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu două zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul acestui portal”, precizează CNAIR într-un comunicat de presă.

CITESTE SI  Poezia pentru care se presupune ca a fost omorat Vadim Tudor! Cuvinte grele…

Cât costă rovinieta din 2018 Anul 2018 a însemnat și creșterea prețului roviniete. Astfel, rovinieta pentru vehiculele de transport de marfă cu masa cuprinsă între 3,5 și 7,5 tone a crescut de la 4 la 12 euro pentru o singură zi, de la 16 la 30 de euro pentru 7 zile, de la 32 la 60 de euro pentru 30 de zile, de la 92 la 171 de euro pentru 90 de zile și de la 320 la 600 de euro pentru 12 luni.