Afla Detoate

Este imaginea zilei! Un bărbat din Constanța a vrut să fie inedit și a reușit. Uite ce și-a montat pe acoperișul casei: Vecinii sunt încă confuzi

Cu siguranţă poate fi declarată imaginea zilei. Un bărbat din judeţul Constanţa a vrut să fie inedit şi a reuşit. Bărbatul, pasionat până peste cap de maşini, şi-a montat una direct pe casă.

Da, aţi auzit bine. Un bărbat din Pecineaga, judeţul Constanţa, şi-a fixat maşina direct pe acoperiş, potrivit Ziarul Amprenta.ro. Nu se ştie motivul clar care l-a determinat pe bărbat să facă asta, cert este că vecinii încearcă să ofere câteva variante.

Unii spun că bărbatul şi-a pus tablă pe casă şi pentru că îi mai trebuia într-un singur loc, dar rămăsese fără, a decis să-şi monteze maşina. Alţi vecini spun că bărbatul şi-a fixat maşina acolo după ce ar fi rămas fără carnet, în timp ce alţii spun că bărbatul este pasionat de maşini şi din acest motiv şi-a montat o maşină chiar pe casă. Oricum ar fi, imaginile sunt incredibile şi te lasă cu gura căscată indiferent cât de greu ai fi de impresionat.

CITESTE SI  Un truc util tuturor gospodinelor. Ce se întâmplă dacă pui nucile în congelator