Afla Detoate

Discursul de milioane al lui Kurt Vonnegut care merită recitit: te va motiva să nu te lași învins niciodată

Savurează din puterea și frumusețea propriei tinereți. În timp ce zici că viața nu îți e pe plac, ea trece pe lângă tine.

Crede-mă peste 20 de ani, îți vei privi pozele cu un sentiment pe care încă nu le-ai trăit până acum. Vei realiza câte oportunități aveai și cât de fabulos arătai.

Nu îți fă griji din cauza viitorului. Ei bine, poți să te ingrijorezi, dar nu uita că stresul te ajută la fel de mult în viață cum mestecarea gumei în rezolvarea ecuațiilor matematice.

Fă zilnic câte ceva din ce te sperie.

Fii blând cu inimile altora. Nu-i accepta pe cei care sunt indiferenți față de inima ta.

CITESTE SI  21 de citate care îţi schimbă modul de gândire și te ajută să trăiești în continuare, chiar și în cele mai dificile timpuri

Nu cheltui timpul pe invidie, uneori ești în față, alteori rămâi în urma întrecerii. În fine, tu ești unicul tău concurent.

Memorează complimentele pe care le primești, dar uită cuvintele dure. Dacă reușești să faci asta, învață-mă și pe mine.

Savurează-ți corpul, folosește-l în toate modurile posibile. Nu-ți fie frică de reacția celor din jur. Corpul – e cel mai frumos instrument pe care îl vei poseda vreodată.

Dansează, chiar dacă o faci doar în dormitor. Acceptă câteva adevăruri inevitabile: prețurile vor crește, politicienii își vor înșela soțiile. Tu vei îmbătrâni, iar când o vei face îți vei imagina viața în timpul tinereții tale.

CITESTE SI  De când am mancat la sora mea prajitura asta, nu am mai trecut pe la cofetărie. Cel mai Pufos și Aromat Cremsnit! Uite cum se face

Nu conta pe gândul că cineva te va întreține.

Poate că ai o fundație de investiții, poate ai un soț sau soție bogată, dar niciodată nu poți afla dacă asta e pentru totdeauna.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });