Afla Detoate

Dintr-o mamă delăsătoare s-a transformat într-o femeie fatală: "Cu aceasta dietă am scăpat de burtă"

Joanne Peters, o australiancă în vârstă de 42 de ani, mamă a doi copii, nu era deloc mulțumită de corpul ei. Deși nu putea fi considerată grasă, burta era vizibilă și o făcea să nu se privească deloc cu plăcere în oglindă. A urmat însă o dietă care a scăpat-o total de grăsimea din această parte a corpului, așa că acum a devenit celebră pentru abdomenul ei. Și nu a făcut decât o schimbare în alimentație.

Suferind de depresie, Joanne, mama unui copil de 11 ani și a unuia de 9, s-a neglijat mulți ani. Nu avea un stil de viață activ, așa că în scurtă vreme a luat în greutate.

”Eram conștientă de felul în care arăta corpul meu. Uram faptul că nu eram în formă și știam că alimentația mea este cea care cauzează probleme”, mărturisește ea.

”Eram, probabil, cel mai mare critic al meu. Mă săturasem să mă simt deprimată”, mai spune ea.

Postul intermitent face minuni Transformarea unei prietene a fost cea care a readus-o la realitate. Slăbise 10 kilograme de când nu se mai văzuseră și arăta senzațional. ”Am gândit că dacă ea poate să o facă, și eu pot. M-a încurajat să deschid un cont de Instagram și să urmăresc persoane care m-ar putea motiva”, declară Joanne. Și de aici a început totul.

CITESTE SI  3 metode banale prin care îți vei programa norocul. Chiar poate funcționa!

A pornit de la 62 de kilograme și a ajuns la 56 cu ajutorul postului intermitent, o dietă care îți permite să iei toate mesele zilei într-o fereastră de numai 8 ore. Astfel, nu mai apare nevoia de dulce, iar organismul e forțat să folosească grăsimea, pe care o convertește în energie.

Dacă scăderea în greutate nu e mare, transformarea e însă de la cer la pământ. Grăsimea de pe burtă pur și simplu s-a topit.

Practic, nici nu e vorba despre o dietă, ci de un stil de viață care dă rezultate garantat, spune Joanne. Ea mănâncă în intervalul orar 12 – 20, însă la fel de bine orele ar putea fi altele. Contează doar ca principiul – fereastra de 8 ore – să fie respectat.

Joanne nu ține dietă, nu-și numără caloriile, dar încearcă să mănânce cât se poate de ”curat”. ”Cred că mâncarea e medicament”, spune ea.

CITESTE SI  Primarul din Sălaj care a tăiat ajutoarele sociale vine cu o nouă propunere: "Şi banii din alocaţiile pentru copii ar trebui tăiaţi!"

”Motivul pentru care funcționează atât de bine pentru mine e acela că mă face să nu mă mai gândesc la mâncare 24/7, elimină nevoia de dulce, care e slăbiciunea mea, și îmi forțează organismul să folosească grăsimea, pentru energie. Și are multe alte beneficii în afară de scăderea în greutate”, mai spune femeia.

Iar contul de Instagram al mămicii (@joseeksabs) a ajuns să fie urmărit de peste 100.000 de persoane, ceea ce înseamnă că mulți îi împărtășesc părerile.

Sigur, dieta singură nu i-ar fi sculptat și mușchii abdominali. Aici a ajutat sportul. Joanne ridică greutăți, la sală, de cinci ori pe săptămână, în ședințe de câte 30 – 40 de minute. În plus, face plimbări o dată sau de două ori pe săptămână.

Și actrița Viola Davis ține aceeași dietă. La fel a procedat și Hugh Jackman când se pregătea pentru rolul din ”Wolverine”. Sursa

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });