Afla Detoate

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică: "Nu e cu nervi și chiar dacă ar fi așa, ne despărțim"

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, iar anul trecut și-au oficiat relația departe de ochii curioșilor, tocmai în Balcic.

Artista a făcut câteva dezvăluiri interesante despre soțul său. Deși este bine știut faptul că amândoi țin foarte mult la viața personală și nu dau prea mult detalii din casă, Lavinia a recunoscut că are aceleași gusturi ca Ștefan, iar acest lucru le face relația mai puternică.

Vedeta a declarat că sunt moderaţi în ceea ce priveşte shopping-ul și a spuscă se despart în magazin atunci când au păreri diferite şi se calmează.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte.”, a declarat Lavinia la „Vorbeşte lumea”.

CITESTE SI  Învață să vorbești mai puțin. Fiecare cuvânt pe care îl rostești îți influențează viața – iată explicația!

Artista a fost întrebată și cum va petrece Paștele, pe 8 aprilie. Lavinia a dezvăluit că nu are planuri măreţe și că probabil va sta cu cei dragi.

„De Paşte probabil vom fi cu familia noastră, dar nu ştim ce şi cum.”, a spus ea.

La începutul anului, Lavinia și Ștefan au plecat într-o vacanță în America de Sud, unde și-au încărcat bateriile pentru noile proiecte. Aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii din vacanță și a recunoscut că și Ștefan stă la plajă.

Lavinia este cumpătată la cumpărături „Da, stă şi el la soare. Noi când plecăm în vacanţă, plecăm după o perioadă aglomerată. Facem şi shopping. (…) Depinde de cheful pe care îl am. Dacă îmi place ceva în mod special. Nu plec cu listă şi nu fac cumpărături numai de dragul de a le face.”, a completat Lavinia.

CITESTE SI  Avertizare Salvamont. Ce să NU faceți în cazul în care sunteți mușcați de șarpe
Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });