Afla Detoate

Cum poți să scapi rapid de pofta de dulce și să ai grijă de silueta ta? Trucul care este la îndemâna oricui

Pofta de dulce este principalul inamic al siluetei și reușește de multe ori să anuleze toate eforturile din sala de antrenament. O mulțime de doamne și domnișoare se plâng că nu pot renunța la dulciuri și că acest lucru le împiedică să aibă o siluetă armonioasă. Ei bine, chiar dacă pare imposibil, poți face acest lucru apelând la un truc simplu, eficient și care este la îndemâna oricui.

Cum poți să scapi rapid de pofta de dulce și să ai grijă de silueta ta?

Nevoia acută de a consuma alimente dulci apare în special atunci când suntem foarte obosiți, iar organismul are nevoie de mai multă energie. Din acest motiv, trucul care anulează orice poftă de dulce este odihna. Într-un studiu realizat recent, oamenii de știință au descoperit că 20 de minute în plus de somn ne pot ajuta să spunem nu alimentelor bogate în zahăr. Cercetătorii sunt de părere că cei care petrec mai mult timp în pat au mai multe șanse să adopte un regim de viață sănătos și să piardă în greutate rapid.

CITESTE SI  De ce nu trebuie sa mai arunci cojile de pepene rosu

În urma studiului, oamenii care au reușit să doarmă cu 20 de minute în plus au redus cu 10% cantitatea de zahăr din alimentație și și-au modificat radical aspectul fizic, potrivit dailymail.co.uk. Astfel, cel mai important aliat în lupta împotriva kilogramelor în plus este somnul.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });