Afla Detoate

Cum arată copilul Elodiei şi al lui Cioacă şi ce s-a ales de el. crescut, are 13 ani, era sufletul mamei, dar acum o vede doar din imagini

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, va împlini 13 ani. Copilul s-a născut dintr-o mare iubirea, cea dintre celebra avocată, și aproape la fel de celebrul său soț. Însă, din păcate, copilul a crescut fără mamă, și tatăl lui este în închisoare după ce a fost acuzat că i-ar fi ucis mama.

După ce tatăl său a fost încarcerat, micuțul Patrick a fost pasat când la bunică, când la mătuşa din partea tatălui, unde se află şi în prezent. Patrick merge la şcoală şi are o copilărie la fel ca toţi cei de vârsta lui, cu excepţia faptului că îşi revede mama doar în fotografii.

CITESTE SI  Opulenţa celui mai bogat cuplu din UK: o casă de sticlă de 20 mil. lire sterline într-o staţiune de schi, petrecere de 2,5 mil. lire sterline şi taxe de şcolarizare de 240.000 de lire sterline pe an

Anul trecut, când Cioacă a fost vizitat de copilul lui în pușcărie, fostul om al legii a izbucnit în plâns. Cu ocazia sărbătorior de iarnă, micuţul a fost dus de rudele lui Cioacă în puşcărie. Născut în ianuarie 2005, Patrick a crescut fără mamă, iar cazul celebrei Elodia este unul cu multe necunoscute chiar şi acum. Chiar dacă e deja mare, băiatul nu ştie nici în momentul de faţă motivul pentru care tatăl lui se află în închisoare, după ce a fost acuzat că şi-a omorât soţia, pe avocata. Elodia Ghinescu, scrie fanatik.ro.

Iată cum arată copilul Elodiei acum:

sursa: stiri.rol.ro

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });
CITESTE SI  "11 motive de ce femeile incredibile sunt singure"