Afla Detoate

Cu ce stimulezi natural dezvoltarea radacinilor plantelor. Salvati acest articol, ca sa nu-l pierdeti

Ce sa puneti in ghivece, ca sa stimulati dezvoltarea cat mai buna a radacinilor plantelor. Iata cele 5 produse naturale:

1. MIEREA Dizolvati o lingurita de miere in 1.5 litri de apa. Introduceti 1/3 inferioara a butasului in solutia obtinuta si lasati-l sa se patrunda timp de 12 ore.

2. CARTOFII Cartofii mari sunt potriviti pentru inradacinarea diferitor plante. Luati un cartof si indepartati toti „coltii” de pe suprafata lui. Realizati o crestatura profunda in el si asezati butasul in aceasta. Daca il veti iriga suficient, el va dezvolta repede radacini. Chiar si plantele care se inmultesc rau prin butasi, pot fi inradacinate prin aceasta metoda, deoarece butasii obtin multe substante nutritive din cartofi.

CITESTE SI  Motivul pentru care Stan a refuzat sa mearga la inmormantarea lui Bran. "El ar intelege…" . Cum aratau cei doi la batranete

3. SUCUL DE ALOE VERA Adaugati 3-7 picaturi de suc proaspat de aloe vera in apa, in care se afla butasul. Acesta nu doar va grabi aparitia radacinilor, ci va stimula si imunitatea viitorului sistem radicular. 4. APA DE SALCIE Puneti cateva ramurele de salcie (se potrivesc si cele de plop) in apa si asteptati pana cand ele vor dezvolta radacini. Apoi scoateti-le din apa si puneti butasul in ea. Apa obtinuta nu trebuie schimbata, ci doar completata, in functie de necesitate.

5. DROJDIA Pregatiti o solutie de drojdie (100 mg la un litru de apa) si puneti butasii in ea pentru 24 ore. Apoi spalati-i si transferati-i intr-un vas umplut cu apa pana la jumatate.

CITESTE SI  Victor Rebengiuc: O să mor tot în comunism! Credeam că nu