Afla Detoate

Corina Dănilă, neschimbată la 13 ani după terminarea serialului "Numai Iubirea". Cum arată actrița la 46 de ani

Corina Dănilă a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Anei Dogaru, în cadrul serialului „Numai Iubirea”, care a făcut furori în anii 2004 – 2005.

Pe atunci, Corina se afla la începutul carierei și nu se aștepta să aibă un asemenea succes după apariția pe micile ecrane.

Anii au trecut, iar treptat Corina s-a reprofilat în televiziune. Este prezentatoarea emisiunii „Ieri – azi – mâine”, de la TVR 2, iar recent, ea s-a reîntors la cea mai mare pasiune a sa și anume actoria.

În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Corina Dănilă a mărturisit că de câțiva ani a început să joace din nou la teatru și este foarte încântată de acest lucru.

CITESTE SI  Scrisoare pentru Patriarhul Daniel: "Popa din satul meu, deși obligat de Biserica dumneavoastră, nu percepe taxe săracilor care își îngroapă părinții sau își căsătoresc copiii"

„M-am reîntors la profesia mea de bază și anume la teatru și la film, am început să joc de câțiva ani.

Bucureștenii mă pot vedea la Teatrul Metropolis, la Teatrul Elisabeta și ceva mai recent, din februarie, la Teatrul Dramaturgilor Români,” a povestit Corina Dănilă, pentru libertatea.ro. Puțini ar crede că prezentatoarea are 46 de ani împliniți, pentru că pare neschimbată, față de perioada în care juca în „Numai iubirea”.

Doar culoarea părului este alta, însă pe chip nu are riduri mai deloc. Îți dai seama cât de mulți ani au trecut, doar după faptul că fiica ei a crescut mare, iar acum are 14 ani, iar în perioada în care Corina era actriță pe micul ecran, fetița era doar un bebeluș.

CITESTE SI  Meniu de slăbit pentru o săptămână (Luni – Duminică) cu doar 1200 calorii pe zi

„Promit că-mi mai fac niște șuvițe blonde, gata m-am hotărât. M-am schimbat, au trecut anii. Fiica mea, e puțin mai înaltă decât mine, seamănă cu tatăl ei, are deja buletin. Avem emoții pentru că în șase săptămâni avem examenul de capacitate,” a mărturit prezentatoarea.