Afla Detoate

Compresa care tratează tusea puternică într-o singură noapte

După cum știți, mierea are proprietăți care ajută la tratarea multor boli, fără să folosiți produsele farmaceutice. Cel mai des mierea se utilizează pentru tratarea bolilor inflamatorii și ale sistemului respirator.

Iată o rețetă genială de turtă de miere, care trebuie aplicată pe zona toracică, unde sunt plămânii. Compresa cu miere poate elimina tusea severă și excesul de mucus într-o singură noapte. Această compresă poate fi folosită atât pentru adulți, cât și copii.

Ingrediente

1 lingură de miere 1 lingură de praf de muștar (pentru maturi) 1 lingură de oțet 1 lingură de ulei de floarea soarelui făină cât să puteți lipi turta

Cum se prepară?

CITESTE SI  500.000 de lei, găsiți îngropați în curtea unui român. Cu ce se ocupă acesta

Amestecați mierea cu făină și celelalte ingrediente, astfel încât să obțineți o turtă vâscoasă, care să nu se lipească de mâini. Puteți adăuga ulei. Puneți turta dată prin făină pe un șervețel (sau înveliți-o într-un tifon). Apoi fixați turta pe piept sau spate cu ajutorul unui plasture. Nu trebuie să puneți compresa în zona inimii! Lăsați compresa pentru 2-3 ore, atunci când copilul doarme. În acest timp, va transpira foarte mult, de aceea trebuie să puneți ceva sub tricou, apoi să-l schimbați.

Această compresă este potrivită și pentru adulți, dar pentru un efect mai bun, vă recomandăm să adăugați și muștar.

CITESTE SI  Femeia în vârstă de 60 de ani încercase în ultimii 20 să facă un copil, dar în ziua când a născut-o pe Alina, soțul ei i-a dat o veste care a distrus viețile tuturor
Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });