Afla Detoate

Cele mai răzbunătoare zodii: nu uită şi nu iartă niciodată

Astrologii vorbesc despre topul zodiilor care nu vor ierta niciodată o persoană care i-a trădat şi se vor răzbuna de câte ori vor avea ocazia. Sunt persoane predispuse la pesimism şi dezvoltă frustrare ori de câte ori se simt trădate.

Taur Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei iubirea trebuie să le topească inima, bucuria le face ziua minunată, iar furia le distruge echilibrul. Atunci când îi superi, nu te vor uita uşor. Sunt loiali, iar când nu li se răspunde cu aceeaşi monedă, sunt tentaţi să se răzbune, scrie relrules.com.

Leu Leii sunt extrem de mândri. Dacă ceva îi poate scoate din minţi în mare fel, atunci acest lucru este trădarea. Ajung să urască când îşi simt ameninţaţă mândria sau ego-ul. Ori de câte ori cineva îi răneşte, nu vor putea niciodată să-i ierte până când nu se simt răzbunaţi.

CITESTE SI  Cum a fost vanduta Romania! Desecretizarea scrisorii din 1990 a guvernatorului BNR Mugur Isarescu catre FEDERAL RESERVE (SUA)

Fecioară Sunt genul de oameni care îşi pun sufletul pe tavă pentru persoanele pe care le iubesc. Pe de altă parte, dacă sunt trădaţi se transformă în cei mai aprigi duşmani. Nu se opresc până nu îşi găsesc dreptatea, indiferent cine le-a greşit. Dincolo de blândeţea care caracterizează acest semn zodiacal, Fecioarele ating cealalată extremă printr-o ură nemărginită pe care o dezvoltă atunci când se simt trădate.

Scorpion Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionul este cel mai răzbunător. Sunt oameni predispuşi la pesimism şi dezvoltă frustrare ori de câte ori se simt trădaţi. Ajung să urască la un nivel foarte intens atunci când cineva îi face să sufere.

CITESTE SI  (VIDEO) Priveliște bizară în Deșertul Namib – navă lungă de 100 de metri îngropată în nisip. Oamenii au presupus că este arca lui Noe.

Capricorn Este un nativ nemilos. Cel mai mult urăşte persoanele care îi împiedică să se dezvolte pe plan profesional şi care îi trag înapoi. Nu vor ierta niciodată o persoană care i-a trădat şi se vor răzbuna de câte ori vor avea ocazia.

sursa: adev.ro

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });