Afla Detoate

Cele mai frumoase definitii pentru ceea ce inseamna sa fii femeie!

Am adunat pentru voi cele mai frumoase citate despre femei. Am vrut ca atunci cand simtim nevoia de cateva incurajari, acesta sa fie locul in care sa le gasim. Indraznesc sa va rog sa impartasiti aceste ganduri minunate cu femeile din viata voastra.

1. “Femeia:

2. “Nu parul frumos, bijuteriile de aur sau hainele fine ar trebui sa te faca sa te simti frumoasa. Frumusetea ar trebui sa vina din interiorul tau – frumusetea unui suflet bland si linistit. Acea frumusete nu va disparea niciodata.”

3. Femeia a fost facuta din coasta… nu din picior ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara, ci dintr-o parte ca sa fie egala; de sub mana ca sa fie protejata si de langa inima ca sa fie iubita!

4. Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele doua, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinta in tacere, de umilinta, credinta si cunoastere.

5. Ce reprezinta femeia:

6. Femeia este sufletul barbatului, lumina care îl calauzeste. Femeia este gloria.

CITESTE SI  8 animale din intreaga lume care ne invata cum sa iubim cu adevarat! Avem multe de invatat de la fiintele necuvantatoare din jurul nostru!

7. Un sarut poate fi o virgula, un semn de intrebare sau un semn de exclamare. Sunt regulile de scrierere pe care orice femeie ar trebui sa le stie.

8. Esti mama, esti femeie, esti fiica, esti ceasul cu alarma, esti bucatarul familiei, esti menajera, esti barmanul, esti bona, esti asistenta medicala, esti curierul, esti agentul de securitate, esti sfatuitoarea, esti invatatoarea, esti consilierul, esti sotie. Nu ai vacanta, nu ai diploma de licenta in medicina. Nu ai nicio zi libera, esti la datorie zi de zi, noapte de noapte. Si nici nu primesti un salariu pentru asta.

9. Fericirea o face pe femeie frumoasa si dragostea o face fericita. Iubirea este adevaratul fard al femeii.

10. Farmecul este inselator, iar frumusetea este trecatoare. Insa o femeie cu suflet bun este intotdeauna speciala.

11. O femeie isi poarta lacrimile asemeni bijuteriilor.

12. Femeia merita dragoste si afectiune. Nu este niciodata prea mult si este intotdeauna suficienta. Este o comoara. Este un diamant, un trandafir, o perla… este cea mai incredibila creatie a lui Dumnezeu. Merita mai mult decat isi poti imagina.

CITESTE SI  Atunci când inima ţi-e frântă și sufletul obosit, citește asta!

13. Femeia este mai puternica decat un barbat. Femeia rezolva probleme si are poveri grele. Femeia inseamna fericire, dragoste si iubire. Femeia zambeste cu toata inima. Femeia canta cand simte nevoia sa planga, plange cand este fericita si rade cand ii este frica. Femeia lupta pentru visele ei.

14. Femeia nu ia “NU” ca raspuns si intotdeauna cauta o solutie mai buna pentru problemele ei. Femeia face sacrificii pentru copiii ei, isi duce prietenul la medic daca acestuia ii este frica si dragostea ei este neconditionata.

15. Femeia stie ca un sarut si o imbratisare pot vindeca o inima franta. Exista un singur lucru in neregula cu ea: UITA CA ESTE DE NEPRETUIT.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!