Afla Detoate

Cazul Lennon, Marilyn Monroe și Titanic. Coincidență sau nu, există și cazuri în care oamenii au murit la puțin timp după ce s-au răzvrătit împotriva Atotputernicului Dumnezeu

Se spune că Dumnezeu iubește pe cei cu credință în el, care se roagă cu smerenie și nu îi ponegresc numele. Iubește toți păcătoșii și iartă pe cei care se căiesc. Coincidență sau nu, există și cazuri în care oamenii au murit la puțin timp după ce s-au răzvrătit împotriva Atotputernicului Dumnezeu.

Celebrul John Lennon (The Beatles) afirmă în cadrul unui interviu acordat presei americane, că este sigur că religia va dispare. ”Isus e ok, dar totul în relație cu el este prea simplu. Noi astăzi suntem mai faimoși decât Dumnezeu”. La doar câteva zile de la afirmațiile sale John Lennon este împușcat de către un fan, Mark David Chapman, un bărbat căruia îi acordase un autograf cu doar câteva minute înainte.

CITESTE SI  A salvat-o de la moarte din lagărul de la Auschwitz, apoi s-au îndrăgostit pe loc. Au fost fericiți o perioadă, dar apoi el a fugit… iar ea a rămas singură pe lume, fără familie: uite ce s-a întâmplat cu ei, după luni de zile!

Thomas Andrews a creat cel mai mare vapor din toate timpurile, Titanic. Înainte de inaugurare este întrebat de jurnaliști cât de sigură este giganta construcție pentru pasageri, Andrews răspunde ironic: ”Nici Dumnezeu nu poate scufunda Titanic.” La 14 aprilie 1912, Titanic se lovește de un aisberg, se scufundă și se transformă în una dintre cele mai mari tragedii a omenirii în care și-au pierdut viața 1514 persoane.

Billy Graham un evanghelist creștin, invitat obișnuit al Casei Albe sub zece președinți americani, începând cu Harry S. Truman, se apropie de actrița Marilyn Monroe în timpul unui spectacol și îi spune că un spirit al lui Dumnezeu l-a trimis să îi vorbească. Diva îi răspunde cu superioritate că nu are nevoie de Dumnezeul lui. Câteva zile mai târziu, în dimineața zilei de 5 august 1962, Marilyn Monroe a fost găsită moartă în casa sa din Los Angeles, deces considerat sinucidere.

CITESTE SI  Ultima cifră a anului tău de naștere poate spune foarte multe despre personalitatea ta

„Cine nu cunoaşte puterea lui Dumnezeu se rătăceşte.”(Matei)

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });